Vårljuset

publicerat i Allmänt;
Söndag 9 mars. 
Varm, solig och vårlig söndag. Maken och jag tog en sväng på stan. I lugn takt. Det är skönt att inte ha så många ärenden. Kunna strosa lite. Det är då man ofta gör fynden. Man flackar inte så stressat med blicken utan hinner se och upptäcka. Jag kom hem med nya gardiner från favoritaffären Indiska, skor från Åhléns och en tub vit akrylfärg från Clas Ohlsson. Maken gjorde också några fynd.
 Vi passade också på att inhandla snabblunch. Som vi njöt av på en bänk i solskenet. Inte dåligt att kunna sitta ute på torget 9 mars!
Vår underbara orkidé blommar igen <3

Det blev både indoor- och outdoor-walking under dagen. Sonen tog fram och dammade av vår gå-maskin för att träna lite. Det smittade av sig på mig. Gick lättare än vad jag trott med tanke på att det var ett tag sen sist. ;-)

Jodå, jag såg finalen av "mello" igår. Blev ju riktigt spännande. Och jodå, jag tyckte att bästa låt med bästa sångerska vann. Men, jag tror att den som kom tvåa skulle haft större chans att vinna i Danmark... Tycker nog att hela konceptet börjar bli lite uttjatat men jag sitter nog och tittar nästa år igen i alla fall ;-))

Ljuset gör mig gott. Vårljuset. Hoppas att det är lika för dig. Sug åt dig ljuset. Samla kraft. Ta emot energin. Våren är en gåva...
❤️


Kommentera inlägget här :