Vänlighet och lockar

publicerat i Allmänt;
Jag skrev visst i förra inlägget att jag var i otakt och det stämmer idag med! Självklart vet jag att det är Fettisdag i dag. Det kan man ju inte undvika med alla dessa bilder på semlor i flödet på Fb. (Många är så duktiga och bakar själva )Ändå...när maken och jag åter anländer till torpet konstaterar vi; vi glömde köpa semlor! ;-) 
Jag tror vi överlever ;-)

Dagens grattis går till Rickard Söderberg och Malena Ernman! Årets homo respektive hetero :-) Så väl värda! Två fantastiska röster när det gäller både sång och medmänsklighet <3

Känner mig lite "ny". Var till min frissa (den bästa) igår. Vi konstaterade att mitt hår numera inte bara är vågigt det är lockigt också. För lockigt för den gamla frisyren ;-) Så nu har jag en "naturlig, lockig frisyr" ;-) När maken säger att jag "ser yngre ut"..ja, då kan jag ju inte vara annat än glad och nöjd. ;-)

Idag var jag på mattan igen. Yogamattan. Skönt. Härligt. Och nu har jag lite ont i magmusklerna...träningsvärk...precis som det ska vara...;-)

Efter yogan hälsade jag på hos min vän, modellbyggaren. Hon har ett minst sagt stort jobb nu. Fast i miniformat ;-) Hon ska bygga modell över hela Uppsala!!! Många, många hus blir det....
Som gammal Uppsalabo följer jag arbetet med stort intresse. Lycka till, fina vän! <3

Det blev lite jobbat både igår och idag också. Kul :-)

Det är ju Vänliga Veckan nu. Tänk om vänlighet kunde bli lite trendigt. Det behövs ju så lite för att göra andra människor glada. Ett leende. En vänlig hälsning. En go kram. Uppskattande ord. Tacksamhet. Omtanke. Respekt.
Vänliga veckan behövs extra väl nu i dessa hårda och kalla tider. 

Vänlighet föder Vänlighet
❤️

Ett vänligt ord kan hålla en varm hela vintern.
❤️

KRAM!
PAX ET BONUM
❤️

Kommentera inlägget här :