När man inte trodde...

publicerat i Allmänt;

Jag vet att du finns där bakom molnen kära sol!

När man inte trodde att det kunde bli värre...så får Bert Karlsson för sig att bli politiker igen... i ett nytt parti...Gud bevare oss! ;-)) (Fick nyss höra att det bara är kommunpolitiker han vill bli. Dåligt påläst där var jag...)

Nej, jag tänker inte se på Fotbollsgalan...gillar inte galor där man delar ut bilar till herrar och blomsterkvastar till damer...säger jag med glimten i ögat för faktum är att de själva satt sig i en knepig situation: vad ska de ge Zlatan nu när han blir avtackad? Svaret som står att läsa är "ingenting"? Inte ens en cykel?? ;-)
Nu kan det verka som om jag dels är en feminist och dels inte gillar Zlatan. Det första stämmer, det andra stämmer inte ;-)

Jag tänker se "Sofias änglar", även om det kommer att beröra mig extra mycket i kväll, eller just därför. Har läst på om kvällens program. Om den unga mamman som inte fått någon diagnos på sin svåra sjukdom. Men man tror att det började med borrelia...

Sen tänker jag se "En natt på slottet". Det programmet gillar jag :-) Det är så kul att se att även den allra starkaste skeptikern till slut inser att "jo, det ligger nog en del sanning i detta i alla fall"...

Den här killen imponerade stort på mig när han var hos Skavlan. Så modig och så engagerad! <3

Nu tog min ork slut igen. Återstår bara att önska en god natt. När det blir så dags...

Frid och Fred
❤️

Kommentera inlägget här :