Transformationen fortsätter

publicerat i Allmänt;

1 september

Soligt och varmt. Inte dumt alls. Efter telefonmöte i företaget och lite till jobb tog vi oss en långpromenad. Plötsligt märkte jag att jag gick snabbare än vad jag klarat av på länge. Dessutom med rakare rygg. Så som jag kunnat förr. En positiv förändring :-) Och mer förändringar ska det bli. Den här transformationen jag är i går på djupet i både kropp och själ. Det återstår att se vad jag gett mig in i ;-) Men en sak är säker: det jag gör är nödvändigt, för mig. 

Och så kom det lite regn. ;-) 


Höstanemonen har knoppar :-)

Maken har inhandlat nya fågelmatare. Vi tror att de inte är lika "ekorrvänliga" som de förra. Det blev både dyrt och opraktiskt i längden att köpa nya och leta delar som spritts över gården ;-) Och jodå, "Kurre" har varit här och kollat in läget...Det tog ett tag innan fåglarna hittade hit igen, restaurangen har haft sommarstängt länge nu. ;-)


Jag skrev om katastrofen i USA igårdagens inlägg. Det blir lätt fokusering på det landet. Samtidigt är över 40 miljoner människor drabbade av översvämningarna i södra Asien...det rapporteras det inte lika mycket om...

Min mamma är hemma nu efter en tid på sjukhus. Känns bra att höra hennes röst, den är piggare nu. Svårt att bo långt ifrån när en mamma blir sjuk.
Tack och lov för telefoner och sms! :-)

Nu är det dags för middag!

Önskar Dig en härlig helg!
❤️

Längtar lite tillbaka...;-)

Kommentera inlägget här :