För mig: magi

publicerat i Allmänt;
Vaknar till. Ett ovanligt ljus sipprar in vid sidan av en rullgardin. Klockan är 03.10. Jag tvekar inte. Tar med mig mobilen ut och möts av ett starkt vackert ljus på himlen. Solen är på väg upp. Jag är barfota i det våta gräset. Försöker fånga ljuset på bild. Det går inte riktigt bra, men visar ändå. Detta var en magisk upplevelse för mig. Jag struntar i alla vetenskapliga förklaringar. Magiskt. 
(null)

(null)


Tassar sen tyst in och lägger mig att sova. Tacksam för det jag fått uppleva. 

Balder och jag har lååång sovmorgon efter att först varit vakna och uppe vid 5.30 när gammelhunden och maken ätit frukost och gjort sig färdiga för dagens arbete i stan.

Tar en promenad med Balder. Lite kallare idag men soligt. Det är så tyst här. Grävmaskinen som mullrat på ett tag har nu förflyttats längre bort. Det grävs diken inför nyplantering av skog.

Plötsligt får jag syn på en växt. Visst är det väl Älgört?(Älggräs)  Tar med mig hem och jämför med bild i en bok. Jo, men det verkar stämma. Och gott luktar den. Och gör gott. Det vet jag eftersom en kär och klok vän brukar fixa te på Älgörten åt mig när värken sätter in. Älgörten innehåller salicylsyra. 
(null)

I kväll är det dags. Ska Sverige spela om guld eller brons i helgen? Kan vi vinna över Nederländerna? Sååå spännande! Och hur det än går är jag så tacksam och stolt över våra fotbollstjejers framgångar. Och för den härliga fotbollen de spelar! 

Växandets tid. Mognadens tid. I växthuset växer det för fullt. 
(null)

(null)
Vackra aubergineblommor
(null)
"Det är en ros utsprungen..." ;-) Första röda rosen slog ut i dag <3
(null)
Pionknopp. De är sena i år.
(null)


En till som växer:
(null)
<3

Det finns många saker som skiljer denna sommar från tidigare somrar. Här är två: 
Jag är inte ensam om att "plocka" smultron...
Har sett (äntligen) tre nyckelpigor!

Var inte rädd! Var rädd om Dig! Bygg inte murar, bygg broar. Knyt inte näven, sträck ut en hand. 

Kärleksljus
❤️

Taggar: #magi#fotboll#stolthet#växthus#pioner#växandevalp;

Kommentera inlägget här :