Rapport från torpet

publicerat i Allmänt;
(null)
Hälsning från torpet. Här skiner solen men det blåser en kraftig kall vind. Så där som det kan vara i september...Men blomningen andas juli. 

(null)
Här sitter han och tittar ut över "sina ägor"...I morse fick andhonan spatsera i fred på gräsmattan. Ekorrarna har han börjat acceptera. 

(null)
Här vid pumpen vill han gärna sitta och "filosofera". Undrar vad han tänker? <3

(null)
Pelargonblad i närbild. Så vackra de är! :-)

I övrigt så är allt inte alls så bra. Min kropp fixade sin egen "detoxkur", vilken var mindre trevlig. Nu är jag utmattad och ligger för ankar. Lyssnar till vindens sus och brus. 

Läser om människors "semesterstress" och " semesterångest"...det är för sorgligt att vi lever i en tid och i ett samhälle som skapar detta. Allt som ska hinnas med , alla man ska träffa, allt som ska fixas...och så blir inte vädret som man hoppats och planerat...Hur knasigt som helst! Meningen med semestern är ju vila och återhämtning. Inte måsten och krav. Sorgligt...
Kanske behöver vi inte "hinna med så förfärligt mycket?" Kanske kan vi ligga i hängmattan oftare istället för några "måsten"? Måste vi vara mest "solbrända" av alla? Kan vi säga nej till släkt och vänner och bara vara själva ibland? Ta dagen som den kommer? Resten av året är ju inplanerad och uppbokad till max.

Bara några tankar kring fenomenet. 

Hoppas att du kan koppla av, koppla bort, koppla från när du är ledig! 

Lugn och ro
❤️

Taggar: #semesterångest#semesterstress#balderfilosoferar#utmattad;

Kommentera inlägget här :