Det finns lösningar

publicerat i Allmänt;
(null)
<3
För ovanlighetens skull så har den här veckan känts lång för mig. Vet inte varför. Men jag vet att det är fredag idag. ;-)

Balder har varit hos veterinären och fått sin spruta. Det var liiite läskigt. Men gick bra. :-)

Länge har jag konstaterat att vi har väldigt många dvd-filmer som vi troligen aldrig mer kommer att titta på. Det är som med böcker, de står där som "minnen" och dammar igen. Rensat och skänkt till second hand har jag gjort i omgångar men det finns många kvar ändå. En del "klassiker" kommer få vara kvar :-) 
Men jag kom på att varför inte skicka ner några till mamma i Göteborg. Så hon har något trevligt i ensamheten i dessa coronatider. Så på måndag dimper första omgången ner hos henne. :-)Om Postnord sköter sin uppgift...

(null)
Videungen reser sig upp mot himlen :-) 

Hm...jag läste igår om "hitta-på-information" angående Corona. Och insåg att jag troligen bidragit till lögn när jag tidigare berättade att delfiner kommit tillbaka till en stad i Italien...fel fel fel! Enligt en artikel i DN. Sorry.

Dags för helg igen. Med omställning av klockor bl a. Jag ska på Harmoni Expo. På nätet. Det är ju så det får vara nuförtiden. Det finns lösningar även i kristider. Eller rättare sagt: "Nöden är uppfinningarnas moder". Som bekant. 

Tillönskar Dig en fin helg. Om du jobbar så önskar jag dig all kraft du behöver. 

Solljus
❤️

Taggar: #staystrong#spruta#videung#expoonline;

Kommentera inlägget här :