Doften av syren

publicerat i Allmänt;
Såg du partiledardebatten? Inte jag. Varför skulle jag plåga mig själv med att lyssna på gnäll. Gnäll och absurda påståenden. Att först gå med på beslut för att skydda svenskar från corona och sen börja gnälla om att det var fel beslut. ???
"Syns och hörs man inte så finns man inte"...det är enda förklaringen jag kan hitta till att man går så långt så man anklagar regeringen för mord...För lite tid i rampljuset? Vi har en kris, en pandemi i landet. Det är på riktigt. Det är allvar! 

Jag låter och skriver ganska snällt nu men egentligen är jag förbannad. 

Lägger det åt sidan. Lär mig för varje dag mer och mer om människors oförmåga till personligt ansvar. Sorgligt. 
Och man kan ju undra...
Den som skriker högst utan att bli ifrågasatt vinner??? 

Coronan har verkligen synliggjort behov och brister inom äldreomsorgen. Hoppas att vård och omsorg får största prioritet nu och framöver inom politiken. 
Vadå?
Tror du inte det blir så?
Nä, inte jag heller, men hoppas gör jag ändå...

Tacksam är jag dock över alla människor som känner personligt ansvar. Även ansvarsfulla politiker. Alla hårt arbetande inom vård och omsorg. Må ni få behövlig semester och betydligt högre löner! 

Om jag har något trevligare att skriva om? Nja...efter regn kommer sol! Ja! För så är det idag här i min lilla vrå av världen. I den här lilla vrån försöker jag nu damma och rensa. Förfärligt vad snabbt det dammar igen i en liten kåk! 

(null)
Äntligen blommar syrenerna! Svåra att plåta eftersom de gungar i blåsten. Doftar gott gör de! <3

Så fortsätter vi väl att vara rädda om oss själva och varandra? En dag i taget...

Syrendoft
❤️

Taggar: #partiledardebatten#gnäll#rampljuset#ansvar#doftenavsyren;

Kommentera inlägget här :