Högre och högre

publicerat i Allmänt;

Jag vaknar och blir liggande länge, vilande i den där härliga känslan av att inte ha ont i kroppen. Det händer ytterst sällan och jag njuter. Har sovit ovanligt bra och kropp och själ har fått sin vila. Drar ur på vilandet till efter 12. Bara för att jag kan. :-)

(null)
Kvällshimlen igår. 

"Ni gjorde så här men vi gjorde så där, därför har vi...."
Bla bla bla
Coronatävlingen...vad trött jag blir på den!
Nej, jag läser inte artiklarna, jag bara ser rubrikerna...

Det finns en annan "tävling" också. Vem kommer med de häftigaste "slut-på-kriminella-gäng-situationen"... Just idag är det M som kommer med förslaget att utvisa utan fällande dom. (?) "Sträng, strängare, strängast"... suck...

Undrar hur man jobbat i Malmö med gängkriminaliteten. Där har antalet skjutningar och sprängningar minskat markant... Där finns nog en hel del att lära av.

Efter lunch blir jag sittande en stund ute på balkongen. Det är varmt där, solen gassar mot fönstren. Glad över inglasat en sån här blåsig dag. Inte så blåsig som igår men ändå. Konstaterar att det återigen byggs och byggs här i stan. Lyftkranar åt vilket håll man än tittar. Och högre och högre bygger man. Inte så högt som i storstäderna dock. Ett 15-våningshus ska byggas bl a. Ända sen vi flyttade hit har man hört talas om att det ska byggas ett landmärke här ute i gamla hamnen...kanske blir det det höga huset? Det kommer i alla fall "sticka upp" bland andra ;-)

(null)

Processen "tömma lokal" fortsätter. Processen packa och åka till återvinningen fortsätter. Ska bli så skönt den dagen det är klart. Och tomt? Ja, i lokalen, men det finns ju en källare att rensa i här i huset och ...nej, det tar aldrig slut....:-)

(null)
"Matte, den här ullpläden som du fick i present, den är väldig go att mysa i."  ....Jag vet...

Ta hand om dig, kära läsare! 

Kärleksljus
❤️

Taggar: #högreochhögre#tävlingar#utanvärk#yllepläden;

Kommentera inlägget här :