Glädjerus i Verkligheten!

publicerat i Allmänt;
Måndag 2 augusti 2021

Är det inte corona så är det bränder som härjar i turistorter i Europa. I de flesta fall både ock..

Jag bara konstaterar att de måste få vara upp till var och en att ta ställning till utlandsresa nu eller att vänta. 



Kära Moder Jord

Du brinner

Ditt vatten svämmar över

Dina isar smälter

Dina hav förgiftas

Vi har missbrukat dig för länge

Kan du förlåta?

Kan du läka?

Kanske bara om människan vill?

Eller är det redan försent? 

?????!!!!!! 


Jag vill inte tro att det är försent. Även om det är det så måste vi göra tillvaron, livet, så bra som möjligt för oss och kommande generationer. Kanske måste vår frihet begränsas, kanske måste vi hitta nya lösningar, kanske måste vi tänka om,..nej! Inte kanske, vi måste!!! För det är ingen slump att nya virus härjar, att vi drabbas av skyfall eller att skogarna brinner…



(null)Vackra Axmar bruk i torsdags

Det är något väldigt konstigt som händer i nutid. Om man lyssnar på forskningen, kunniga, utbildade människor så kallas man naiv. Men om man lyssnar på lögner, påhitt, skrämselpropaganda, då är man "vaken" och "upplyst"….???


Domedagsstämning över bloggen idag? Nej, jag tror inte på domedagsprofetior, jag tror på den forskning som bedrivs i dagens verklighet. Och jag har ju ännu ögon att se med, öron att lyssna med, hjärna att tänka med, förmåga att förstå samband, skilja på falskt och sant, åsikter och fakta. Det kan ingen populistisk politiker eller självutnämnd "expert" ta i från mig. Inte heller någon flummig, hånfull konspirationsteoretiker. 

(null)
Brodera ut texten. Fb. 

Låter jag arg? Nej, då. Jag är rent ut sagt förbannad på alla dumheter. Och sååå besviken på många inom "andligheten". Och inom politiken. Inte alla! :-)

(null)


Den positiva vibrationen jag vill dela med mig av idag är ett varmt Tack till alla som är seriöst Vakna i Verkligheten. Alla som kämpar upplysningens kamp. Alla som hittar lösningar. Alla som vill och gör gott. Alla som gör vad de kan göra för en bättre värld. 
De är så många!!!! <3<3<3

Nu är jag glad på riktigt: Sveriges damer är i OS-final!!! Hur ska jag ha nerver att titta på den matchen??? ;-) Klockan 4 på natten/morgonen dessutom!!! Just nu: GLÄDJERUS!!!

Störst av allt är Kärleken
❤️




Taggar: #förbannsd#dumheter#europabrinner#jagärintenaiv#fotbollsdamer#osfinal#glädjerus;

Kommentera inlägget här :