Mötas och skiljas

publicerat i Allmänt;
"MÖTAS OCH SKILJAS är livets gång
Skiljas och mötas är hoppets sång"
- G Strandsjö -

Det är alltid lika svårt det där, när de kära åker hem. Tacksam ändå att vi har vaccinerats och kunnat kramas och vara nära igen. <3<3

(null)
Undrar vart de tog vägen?

Söndag 4 juli 2021

(null)
När de vita rosorna blommat ut är det de röda rosornas tid. Jag gillar det här att blommorna "avlöser" varandra. Det är inget vi medvetet har tänkt ut, "det bara blev så" :-)

I Stockholm noterades den varmaste juni på 265 år. Det har ökat för tredje året i rad. Jag älskar Greta Thunbergs ironiska ord: "Kan jag känna ett mönster här? Nä, troligen bara en ny tillfällighet".

Det är tryckande värme här hos oss idag. Man får ju inte säga att det känns lite jobbigt. Men det gör jag ändå: "det känns lite jobbigt" ;-) I Sverige ska man ju vara så tacksam att solen skiner och det är varmt och man måste vara utomhus för resten av året är det kallt. Jag är tacksam men stressar inte genom att ligga i solen och pressa. Det gjorde jag förr. En kvart på rygg, en kvart på mage, bada, soltorka, en kvart på mage, en kvart på rygg, inte somna osv…Nu tar jag det lugnt. Blir inte lika brun som förr men lite "rosa-beige" i alla fall. Och så unnar jag mig siesta. ;-)

(null)
Promenaden i den underbara grönskan igår :-)

Avslutar med dessa rader som jag tycker så mycket om: 
"Må din väg gå dig till mötes och må vinden vara din vän och må solen värma din kind och må regnet vattna själens jord och tills vi möts igen må Gud hålla, hålla dig i sin hand"
Psalm 730

Vare sig man är troende eller inte så tror jag att de orden kan kännas trygga. 

Mötas igen
❤️

Taggar: #mötas#skiljas#hem#dinvägtillmötes#varmastejuni#tillfälligheter#blibrun#rödarosor;

Kommentera inlägget här :