November

publicerat i Allmänt;
Måndag 1 november 2021

(null)
"De som blommat färdigt" <3

En granne kommer ikapp oss när vi går på dagens långpromenad. Vi gör sällskap. Han är van att gå själv i sin egen takt. Vi anpassar oss efter honom. Det är varmt, + 12! Och stilla.
Vi går i rask takt. Men hinner både prata och skratta. Balder får finns sig i att inte stanna och pinka på var femte tuva eller varannan lyktstolpe ;-) 

Jag har en versrad ur Ted Gärdestads "Sol, vind och vatten" i huvudet och som jag gnolar på. Funderar över just den raden. Och kommer fram till att det nog handlar om mitt andliga behov…
"Jag behöver att omges
Av en ledstjärnas ljus"

Just det. Jag är lite vilse (inte i pannkakan ;-)
I andligheten sen så många andliga ledare visade sig vara konspirationsteoretiker. Tappar förtroendet och blir besviken. Har skrivit mycket om detta förut och hur jag än sökt förklaringar så nej…jag ger upp.. :-(Jag verkar ha svårt att inse att det jag inte förstår det måste jag låta vara. Släppa det. Men en "ledstjärnas ljus" vore bra att ha. :-)

(null)
Ljus i mörkret <3 Behöver vi väl alla. 

Vad ser du fram emot under november? Jag ser fram emot att få gratta både stora och små vänner,hedra våra kära som gått före under allhelgonahelgen och att få tända första ljuset första advent. <3 Och så ska alla pappor firas på fars dag! 

(null)

Var rädd om Dig! 
Du är Värdefull! 

Kärlek
♥️

Taggar: #november#välkommen#ledstjärnas#ljus#seframemot#raskpromenad;

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av John S:

Hej!

Jag hittade din blogg av en slump på nätet.

Den 3 juli 2013 la du upp ett inlägg om morgonrodnad/aftonrodnad. Där fanns en helt fantastisk bild över en sjö (med brygga). Vart är den platsen? Skulle vilja uppleva aftonrodnad där nästa sommar. :-)

Svar: Hej!
Kul att du gillade mitt foto. Det är en underbar plats men den är så personlig för mig att jag inte vill ”avslöja” den. Hoppas att du förstår och att du hittar en fin sjö och får uppleva aftonrodnaden där.
Lavendelmamma

Kommentera inlägget här :