I hjärtat

publicerat i Allmänt;
Söndag 5 augusti 2021

(null)
Känslan. Lycka att bo i en stad som ordnar sådant här fint välkomnande till hösten. 4000 marschaller, från stan, längs med ån och ut till havet, lyste upp i höstmörkret. Vackert. Och mysigt med alla människor och alla båtar. 
(null)

All heder till stan som snabbt städat upp efter kvällens event. 

(null)
In mot stan längs ån. De fina gamla magasinen syns i bakgrunden.

En härlig söndag med sol. Människor promenerar, åker båt eller bara sitter på en bänk mot havet och filosoferar. :-)

(null)
Almagrundet. (Fyrskepp) Härligt röd och fin. 

Jag tänker på människovärde idag. (Igen) Framför allt kvinnors värde. I en alltmer politiskt konservativ värld sker det ofattbara saker. Som den nya abortlagen i Texas. Det gör så ont i mig…det är avskyvärt! Att sänka gränsen till 6 veckor…att ha ett sjukt angivaresystem där man kan tjäna en stor summa pengar genom att anmäla t ex en taxichaufför som skjutsar en kvinna som behöver göra en abort…inte ens en våldtäkt eller incest ger rätt till abort efter 6 veckor….i stort sett ett totalt abortförbud…..Männens makt att bestämma över kvinnors kroppar….det är så skrämmande! Och nej, Texas är ingen muslimsk stat, den är kristen…
—————
(null)
"Kan vi gå vidare nu, husse?" Balder gillar inte att vi stannar upp under promenader …så det tränar vi på ;-)

Maken ser på hockey. Snart är säsongen igång på allvar. Jag är lite i kluven angående det. Förra säsongen var så olycklig och frustrerande att jag tappat intresset. Inte helt men….Jag kan höra min yngste son säga: "Mamma, du är inget riktigt fan"…nä…eller jo, fast på mitt sätt…i hjärtat…hi hi :-) Jag tänker inte vidareutveckla vad jag menar med det…;-)

(null)

Några ord inför nya veckan:

Gå varsamt på vår jord
Dela kärleksfulla ord
<3
Var rädd om Dig! 

Omtanke
❤️

Taggar: #ihjärtat#vacker#gårdagskväll#almagrundet#söndag#abortförbud#konservatismhockey;

Kommentera inlägget här :