Idag

publicerat i Allmänt;
Torsdag 11 augusti 2022
Solen gick upp kl 04:52 och den går ner 21:01. 
Det är en varm dag, riktigt varmt….faktiskt hett igen…
Hittar inget tema för denna dag men namnsdag har Susanna. Susanne, Sanna, Susie, Sanny. Grattis till dem! :-)

(null)
"Alltså denna sommar har rhododendron växt mig över huvudet. Ska ansöka om ny plats till nästa sommar…" Stackars "pippi " ;-)

Känslan av "tomhet" när man läst ut en bok och innan man börjar med nästa…känns den igen? :-) Likaså när man kommit till sista avsnittet av en tv-serie man följt. Man vill ha upplösningen men samtidigt…:-) 
Vi har sett första säsongen av den brittiska serien "Happy Valley". En våldsam men väldigt bra dramaserie.. Inte absurd, personerna känns så verkliga och där visas känslor av alla de slag. Verklighetsnära. Det var märkligt att se prästen (den första) från serien Grantchester som brottsling. Det tog ett tag att komma på "var har jag sett honom tidigare" :-)

(null)
Nu mognar tomaterna i solens sken. Sååå goda. :-)

Maken klipper gräset. Jag och Balder vilar. Jag behöver vila efter en sömnlös natt. Pga värk. Värken sitter i och det är nog ett skov i fibromyalgin. Inte så konstigt efter en lång, intensiv tid av aktivitet. Så är det….som man säger när man är gammal och klok…eller något åt det hållet:-D
(null)
Den här solrosen är speciell. Det var den vars stam och knopp blåste sönder och som jag klippte av och satte i vatten. Det blev ju en blomma av den om än inte riktigt fullutvecklad. Vad hände med den kvarvarande? Jo, det växte ut en ny blomma och dessutom, som syns på bilden, två grenar med varsin knopp också! Alltså tre blommor! :-) Tacksam. 
(null)
"Polkagrisar". Tacksamma, vackra petunior att bli glad av. :-)

Egentligen skulle man väl ligga på en strand, sola och bada…men nu gör jag inte det, så jag går ut och lägger mig i hängmattan istället. Fundera på vad jag ska läsa för bok nu? Har några "på lager"…:-)

Var rädd om Dig i värmen! Njut om du har möjlighet. :-)
I morgon är det fullmåne. Augustimåne. 

Värme
♥️

Taggar: #pippin#hetta#tomater#drama#utläst#fibromyalgi#solros;

Kommentera inlägget här :