Funderar inte

publicerat i Allmänt;
Torsdag 3 februari 2022
Morotskakans dag :-)
 

Nej, jag funderar inte på om det är för tidigt att häva restriktionerna eller inte. Jag oroar mig inte. Jag är bara glad. Och lättad. Tillåter mig att vara det för ingen sitter ännu med facit i hand…

Bokar om min mammografi-tid. Mår inte bra. Covid-testade igår, negativt men ändå. Att boka om på nätet är bra att man kan göra, om det inte är tekniska fel…via telefon funkade inte heller…men till slut gick det, via nätet. :-)

(null)
Eller hur?….:-)

(null)
"Mina tvåbenta är hopplösa. Nu tittar de på hockey på förmiddagarna….och matte tar upp hela soffan…suck…zzzzz"

Vi såg damkronorna förlora mot Japan…OS…

(null)
Tulpaner i solljus <3

Med gråten i halsen såg jag igår på Uppdrag granskning. Om barn med ADHD och/eller någon form av Autism. Om deras ångest och utanförskap. Om kämpande föräldrar som inte får den hjälp och det stöd som de borde ha rätt till. Och om en skola som exkluderar dessa barn. Med den erfarenhet som personlig assistent och resurs som jag har gör det mig ont att inget förbättrats. Det verkar inte finnas någon instans som har ansvaret? Och skolans vansinniga krav på eleverna…jag blir både förtvivlad och ledsen. Att se och höra dessa stackars barn och deras utbrända föräldrar… Bra och upplysande program. Hoppas att många politiker och beslutsfattare såg och reagerar! 

I övrigt så är väl livet lite så här: 
(null)
?!?! :-) (brodera ut texten, Fb)

(null)
Får väl följa Balders exempel och sova en stund ;-)
(null)
Fast den här sovpositionen klarar nog inte jag av…yoga? :-D

Lev väl! 

Glädje och lättnad
♥️

Taggar: #morotskaka#funderarinte#restriktionerna#lättnader#uppdraggranskning#mammo#balder;

Kommentera inlägget här :