OS-guld och en bra låt

publicerat i Allmänt;
Söndag 6 februari 2022
Samernas nationaldag 
Internationella dagen för nolltolerans mot kvinnlig könsstympning     
 
"Kruttanten" drottning Elizabeth har i dag suttit 70 år på tronen. Inte illa. :-)
 

(null)
Jag förundras alltid över det här trädet som finns i parken här. Vet inte vad det är för sort. 

Jodå, jag såg Mello. Det var en hel del strul men allt kan ju hända i direktsändning. Stackars programledaren Oscar Zia, kommentarerna efteråt var inte nådiga. Men jag tyckte att han klarade av det bra  trots allt. 
Anledningen till att jag såg programmet var faktiskt att jag var nyfiken på den låt och den sångerska som sen stod som vinnare och går direkt till finalen. Cornelia Jacobs. Hon är dotter till Jacob Samuel från bl a The Poodles. Och jag var barnvakt till Jacob och hans äldre bröder när de var små. :-) Längesen alltså och Jacob minns garanterat inte mig! :-) Hur som helst, bra sångerska, bra låt. Tycker jag. :-) 

(null)
Nej, jag tröttnar aldrig på tulpaner ;-)


OS-guld blev det igår!  Tack Walter Wallberg, puckelpist för det! :-)

OS-guld blev det idag! Tack Nils van der Poel! Första svenska OS-guldet på 34 år i skridsko! :-)

(null)
Jag saknar den tiden när jag klarade av att meditera. Det funkar inte för mig numera. Stilla en stund kan jag dock sitta, men det blir mest virrvarr av tankar och funderingar i mitt utbrända huvud. 

Promenaden var i sol men hu så halt! Trots dubbar är man lite rädd. Man pustar ut när man kommer in igen. Inga brutna ben eller andra skador på varken tvåbenta eller den fyrbente :-) 

Jag hoppas att samernas protest mot gruvbrytning får regeringen att besluta med förnuft och solidaritet! För samernas skull, för allas skull, för klimatet och miljön. 

(null)


Önskar Dig en fin ny vecka, full av möjligheter. :-)

Omtanke
♥️




Taggar: #bralåt#osguld#barnvakt#cornelia#jacob#samernasnationaldag#halt;

Kommentera inlägget här :