Torsdag

publicerat i Allmänt;
Torsdag 10 februari 2022

(null)
Varit hos tandhygienisten och fick en liten kasse med "varuprov" hem. :-)
Lite "reklam"….:-)

Mycket trevlig och effektiv tandhygienist. Det kändes bra. :-) 

Solen skiner, det blåser och det är väldigt halt ute. Som vanligt den senaste tiden…

Ser att tv-legendaren Ingvar Oldsberg är död. Vila i frid. 

Valåret är som sagt igång. Och det där med partiers ursprung dyker upp i olika sammanhang. Helt klart är det lite si och så med kunskapen här och var…eller så ljuger man medvetet? 
Min pappa var KDS-are. Alltså han var engagerad i partiet som nu heter KD. Vet inte vad han skulle säga om Ebba och hennes KD-politik idag…? Hur som helst, vi hade våra kontroverser han och jag, då jag inte alls gillade det partiet. En gång berättade han något intressant. Han sa att när KDS startade drog de till sig en del högerextrema personer…     

Så nej, Ebba, KD startade inte som en motvikt till nazismen! Det bildades när man tog bort kristendomskunskapen och ersatte det med religionskunskap i skolan…och annat icke moraliskt riktigt i deras ögon. Ebba behöver läsa på sitt eget partis historia och bakgrund! 


(null)"Vänskapsband". En tavla jag målade för flera år sedan som gåva till en kär vän.

Vänskap. Kärlek. Det är snart Alla Hjärtans Dag. För mig lika mycket en vänskapens dag som en kärlekens dag. Dagen har blivit väldigt kommersiell men den blir vad man gör den till, enligt mig. ;-) En liten hälsning räcker. :-)

Vänskap
♥️

Taggar: #torsdag#tandhygenist#valår#partiershistoria#kds#vänskap;

Kommentera inlägget här :