Styrka

publicerat i Allmänt;
Lördag 16 juli 2022
Gårdagens publicerade inlägg är idag "puts väck"…..hur, vart, varför? Ingen aning…
(null)
Älskade pelargoner. Lyser upp en gråmulen, kall julidag som minner om hösten…

Europa brinner….så varför klaga? 

Tiden går och kommer. Det som var och är påverkar framtiden. Var och när går gränsen för fortsatt liv på jorden? Det är så lätt att bli kallad "domedagsprofet" så fort man yttrar något om att vi måste ändra oss. Ändra våra levnadsvanor. Inte ta allt för givet. Egoism och girighet är fördärv, det vet vi…ändå…Pengar, rasism och maktbegär är drivmedel för oansvarig politik…Orättvisor och utanförskap leder till våld och kriminalitet. Ändå…

(null)Squashblomma :-)

Det är tyst och tomt efter gästerna. Mysigt var det med samvaron. Skratten. Leken. Samtalen. Hjälpen med vindskivorna. Nu är vi bara tre igen. Och vi behöver vara det ett tag. :-)

Jag delar den här igen, för jag vet att fler än jag behöver denna uppmuntran:

(null)

Balder har sovit nästan hela tiden sen våra gäster åkte igår eftermiddag. Han är inte lätt att locka ut idag. "Jag är trött och ute är det blött", är nog vad han skulle säga om han talade vårt språk. ;-)
Jag skrev i  gårdagens inlägg att jag skulle lyssna på "Sommar", de värdarna av intresse som jag missat. Tror jag börjar med dagens sommarpratare Mia Parnevik :-)
Har du lyssnat? 

Det blev en promenad mellan skurarna. Kändes inte fullt så kallt som vi trott men vi hade klätt oss varmare än vanligt i sommar. 
(null)
Plockade vit och rosa Rölleka. Ska nu läsa på om denna blomma. Har glömt mycket från kursen jag gick men har ju alla kunskaper på papper i en pärm :-)

Hoppas att du har det bra där du är! <3
Styrka
♥️

Taggar: #försvann#rölleka#styrka#kallt#europa#brinner#ändraoss;

Kommentera inlägget här :