Framåt eller bakåt?

publicerat i Allmänt;
Torsdag 5 maj 2022
Internationella barnmorskedagen 
Internationella kebabdagen
Internationella handhygiendagen
 

Barnmorskor, så livsviktiga. <3 Att vi har brist på barnmorskor är verkligen ett stort problem. 

(null)
Ur en "pysselbok". Målad solros på en sten. Så fin!  Till Ukrainas ära. <3

Healing
När jag senast var djupt deprimerad fick jag hjälp via healing. Healing som förklarade saker för mig, som fick mig att läka. Det var framför allt mitt eget inre arbete, men jag fick stor hjälp i processen. Healing går på djupet. Det är svårt att förklara men jag vet att det fungerar. 
Det finns humbug inom alternativa vårdformer, att se upp för. Det finns, dessbättre många seriösa inom detta område. Så det gäller att välja det som känns rätt. Jag skriver om detta nu för att jag läst så många fördomar och sett så mycket kunskapsbrist på senare tid. 
Man kan tro på sjukvården och på healing samtidigt! Jag ser dem som komplement till varandra. Låter det helt märkligt? För en del, ja. Andra förstår precis vad jag menar :-)

(null)
Dagens himmel. + 18 i skuggan. En lite ljummare vind i dag. Tacksam! 

(null)
Och här vaktar Balder. Och smiter han från gården, vilket händer, så är det bra att han bär en GPS. <3

Skönt att vädra ut vintern ur gamla huset! Plädar och filtar tas ut för vädring. Pelargonerna får komma ut i solen en stund. Växthuset ska städas innan vi börjar ställa ut plantor där. Potatis är satt i jorden, i säckar. Fungerade utmärkt förra året, hoppas på samma resultat i år. :-)

(null)
Och nu blommar scillan. <3

För det mesta känns det ju som om tiden "går framåt"… men så finns det många som vill att vi ska gå bakåt…som det här med abortlagarna i USA…Konservatismen. Måste den alltid vara "kvinnofientlig"?  Den kristna högern, Trump och co, populisterna, patriarkatet, konspirationsteoretikerna….verkar vinna mark i USA…det känns obehagligt och oroande, tycker jag. :-(

Något positivt att berätta? Förutom vädret. Hm…för mig och maken känns det kul att sjätte säsongen av serien Shetland börjar i morgon. :-) Sen finns det massor av andra positiva händelser förstås. De där vi tar för givet…

(null)
Kärlek är alltid något positivt, eller hur? <3

Så temat för idag blir alltså: stöd barnmorskorna! <3
Ät en kebab (?). Tvätta händerna! :-)

Kärlek
♥️

Taggar: #framåt#bakåt#healing#varmt#vädring#abortlagar#potatis;

Kommentera inlägget här :