Minnas och längta

publicerat i Allmänt;
Tisdag 17 januari 2023
Solen gick upp 08.42 och den går ner 15.22

Angående "dockan". Hade tänkt skriva några rader om yttrandefrihet men citerar istället Kent Wisti. Han uttrycker det så bra, det jag känner och tycker:
Kent Wisti:
"Man kan tycka att aktionen med dockan är osmaklig och inte bra för samtalsklimatet . Man kan samtidigt tycka att det är ett vackert exempel på vår yttrandefrihet. Man kan tycka att alla har rätt att kritisera tilltaget och samtidigt tycka att regeringen reagerar förkastligt. " (Från Wisti Instagram)

(null)
Det är ju sant :-)

Såg på Idrottsgalan igår kväll. Riktigt bra med Måns och Pernilla som programledare. Priserna kunde kanske ha varit lite mer fördelade men Nils van der Poel är ju helt otrolig. Han höll intressanta tacktal. En hel del klokt hade han att säga. :-) Galan är en kväll att bli påmind om vilka fantastiska idrottare vi har i vårt land! De är värda all uppmärksamhet och ära. 

I eftermiddag ska det snöa igen. I övrigt är dagen grå. Såna här grå dagar är det mysigt att bläddra bland foton. Minnas. Längta. Skratta. Bli vemodig. Vissa kort sätter igång min längtan till sommaren extra starkt. Som detta från augusti 2015.
(null)
En kvällstur på sjön. Varmt, skönt, tyst, stilla <3

Drömma tillbaka, längta framåt…<3
Leva i nuet <3

Var inte rädd!
Var rädd om Dig! 

Minnen
♥️

Taggar: #minnas#längta#sjön#yttrandefrihet#idrottsgalan;

Kommentera inlägget här :