Onsdag

publicerat i Allmänt;
Onsdag 25 januari 2023

(null)
Himlen igår eftermiddag. Efter en solig dag. Idag mulet och +6 grader. Kraftig vind som tack och lov inte är kall :-)
 

Som bekant är jag väldigt förtjust i tulpaner :-)
Jag fascineras av färg, form och inte minst åldrandet. 
(null)
Varje blomma i den här buketten åldrades på sitt eget sätt. Just den här var lite speciell. :-)
Och den här:
(null)
:-)

Det svåra:

Det som är så svårt att ta till sig. Det som inte får hända men som händer ändå. En åttaårig pojke hittas död. Mördad. Hans pappa är starkt misstänkt. Pappan som hade tilldelats umgängesrätt. Trots alla signaler om våld. Trots att pojken inte ville vara med honom.  Pojken heter Tintin. Hur kan detta få ske i vårt land? Det här är inte första fallet…Varför tog man inte mammans oro på allvar? Varför lyssnade man inte på barnet? 

—————————-

"I Sverige får man skända", säger L-farbrorn. Men undrar jag: betyder inte religionsfrihet att man visar respekt för varandras tro? Och var går gränsen för hets mot folkgrupp? 

Det som nu sker är ogripbart, en cirkus, ett ofattbart spektakel. Med en totalt misslyckad regering. Och vi vet ju vilka som egentligen styr vårt land… det skrämmer mig…


Igår kväll gick jag in i "Mandelmanns-bubblan". Njöt av vackra försommar och midsommar-bilder, söta hundvalpar och två äkta levande människor som delar med sig av sitt liv. Det är skönt att vara i den där bubblan ibland. Skratten, tänket, problemlösningarna, tipsen…det är avkoppling för mig :-) 

(null)

Kom ihåg att Du är värdefull! 
För Du är Du! 

Kärlek
♥️

Taggar: #onsdag#kärlek#tulpaner#åldrandet#tintin#religionsfrihet;

Kommentera inlägget här :