Lättare förr

publicerat i Allmänt;
Lördag 8 juli 2023

Det är i dag två år sedan vår älskade hund Pavvo fick somna in. Vi hoppas att han har det bra i sin himmel. <3
(null)
——— <3 ———
Jag suckar. Tänk så mycket lättare det var förr, när man var ung och smal, att hitta kläder som passade. Jag letar och letar på nätet efter en klänning… finns mängder av fina till bra priser och bra, ibland lite märkliga, storlekar, men…nä, för lång, för snäv, för genomskinlig…läser recensioner och blir rådvill… Men varför köper du inte i butik, kanske du undrar…nä, det är för stressigt i provhyttar  med dessa stora speglar som "avslöjar allt" ;-) Suck… kanske ska inrikta mig på en kjol istället? Förresten, snart blir det höst, så jag inväntar höstkollektionen i stället…suck och fniss ;-)

(null)
Hänglobelia att bli glad av. Humlorna gillar dem. :-)

Förra året var det gräslökens år här hos oss. Fanns mängder. I år knappt några alls. Men däremot massor med rädisor. "Rädisans år" :-) Vi är amatörer på odling jag och maken, men vi lär oss nog så småningom :-D

Det skulle inte regna idag…fram till eftermiddagen var det soligt och varmt, sen brakade det loss igen… Jag tycker synd om alla som påbörjat sin semester nu…men det blir väl bättre…? Själv lider jag inte av regnet, det välbehövliga regnet, men solen måste få sin chans emellanåt också. Och lagom varmt, tack! Läste ännu en skrämmande klimatrapport igår. Men lyssna nu politikerna!!! 

(null)
Häftiga moln igår kväll. 

Dagens kloka:
"Att bränna böcker är alltid att hindra yttrandefriheten"
- Jonas Gardell -
Läs gärna hans text i Expressen idag! Väldigt bra! 

Till sist: Var rädd om Dig! 

Minnen
♥️

Taggar: #saknad#lättareförr#köpaklänning#suck#gladaminnen#klimat;

Kommentera inlägget här :