11 september

publicerat i Allmänt;
(null)
Sant...och vi måste vara rädd om den...



Att "dua" en prinsessa...oj, oj, oj...så hemskt...tydligen...
Programmet som handlade om prinsessan  Sofias arbete med Project Playground har fått en "proteststorm" efter att Renée Nyberg "duade" Sofia. Vad ska man säga om detta? Jag såg programmet, mycket intressant. Och vilket fint arbete hon gör prinsessan. Som person fick Sofia det djup jag inte visste att hon hade. Ödmjuk, ärlig och omsorgsfull. Att den uppkomna diskussionen handlar om "duandet" istället för att fokusera på hennes arbete, det är verkligen synd. Det är 2020, finns väl värre "katastrofer"!!! "För Sverige i tiden", var det väl, eller??? Ingen är förmer än någon annan. Respektingivelse sitter inte i "du" eller titlar, den sitter i personligheten. 

100 kr mer i månaden...nja...röstfiskeri...låt pengarna gå till vården istället! Man undrar ju vilka avgifter som nu kommer att höjas?"Tjänar in på gungorna vad man förlorat på karusellen." Lööf säger att detta görs för att skillnaden mellan lön och bidrag ska bli större. Det gamla snacket om att "det ska löna sig att arbeta"...för de sjuka och arbetslösa vill ju inte jobba...grrr...vad less och förbaskad jag blir på den cyniska människosynen :-( Det kallas för "nystart"...?

11 september
Datumet som nog för alltid är förknippat med katastrof. Det är 19 år sedan terrordåden i USA och 17 år sedan Anna Lindh mördades. Men det känns så märkligt nära i tid...(och terrorkatastrofen får mig alltid att minnas att jag då och då drömmer sanndrömmar...)

Nu brinner det i USA. Mer och värre än någonsin...
Det är också en katastrof men får inte så stora rubriker. 
—————-
Idag flyttar vi...om...saker från lilla stugan till gamla, möbler från gamla till lilla...och atjo prosit så dammigt det var! :-)

(null)
Höstbukett. Plockad i stan 10 september 2018. 

Dagens Trump: "Jag kan alltid hitta en annan fru".........

Fredag: Trevlig Helg! Må den bli så bra som du önskar! <3

Idag har jag skrivit om sånt som retar mig och gör mig arg. Jag lovar att skriva om sånt som gläder mig i inlägg framöver. ;-) 

Kärleksljus
❤️

Taggar: #elfteseptember#terror#annalindh#dua#skattesänkning#höstbukett;

Kommentera inlägget här :