Full fart framåt

publicerat i Allmänt;
Tisdag 30 november 2021

"Full fart framåt" säger vår nya statsminister. Vänligt men bestämt. Äntligen en politiker som uttrycker "framåt" istället för alla bakåtsträvande ord. Och som inte förnekar klimatförändringarna och talar om sambandet mellan grön omställning och nya jobb. Tack för det! Det blir inte lätt i den hårda konservativa vinden som blåser i vårt land…

(null)
Det lilla solljuset.  Vitt lyser upp. 

Mamma talar om snölandskap i Göteborg. I norra Norrland är det riktigt kallt. Här är det inte lika kallt -7 och lite snö och frost. Jag är nöjd med det. Ingen halka! :-) Promenadvänligt. Men hur är det nu? "Anders braskar, julen slaskar"?? Hm…fast det där gäller nog inte längre i klimatförändringarnas tid. ;-) 

(null)


Nu ska jag skriva ett långt ord: regeringsskifteskonselj…det skedde på kungliga slottet idag. Som traditionen bjuder. Och? Så länge kamerorna var med var det en synnerligen stel och formell ritual. Kanske blev det mer avslappnat sen? Vad fick vi inte se? Hi hi…;-) För första gången någonsin fick dock en kung säga: "fru statsminister" :-)

(null)

Nu säger vi tack och bock till november och tar klivet in i december. Jag startar december med tandläkarbesök…sen blir det förhoppningsvis en roligare månad. :-)

Ja, men, full fart framåt då!? Fast, långsamt går också framåt…i alla fall för min del…;-)

Kärlek och Hoppfullheter 
♥️

Taggar: #fullfartframåt#långsamt#frustatsminister#kyla#konservativvind;

Kommentera inlägget här :