Efterlängtade möten

publicerat i Allmänt;
Söndag 3 oktober 2021

Gårdagen var speciell. Äntligen kunde vi mötas igen. Det var kalas i Vendelsö, för barnbarnet och bonusbarnbarnet. Och min svärdotters föräldrar var också med. Äntligen, efter två år. Jag har saknat dem så mycket! Det är en härlig tid just nu! <3 (Självklart var vi alla vaccinerade. Det är då möten kan ske)
Och grattis och hurra till två underbara barn!!!
<3 <3
Det blev ett helt nytt möte också:
(null)
Balder och Luna. Luna är äldste sonens familjs  hund. En sån söt och charmig liten tjej. <3
—————-
Branden i höghuset här i stan, nära vårt boende, är skrämmande. Polisen misstänker att den är anlagd… Jag tänker på alla de boende som nu är hemlösa. Det är förskräckligt. I den här stan har vi ju redan en massa hemlösa efter översvämningarna…I båda fallen kommer en del att kunna återvända till sina hem, andra aldrig. Och allt kommer ta väldigt lång tid. 
Så mycket trauma här de senaste månaderna. Visst kan man vara tacksam att ingen dog  eller blev fysiskt skadad, men hur mår psyket? 
——————
(null)

Änglavakt hade nog katten Lingon, som blev kvar i lägenheten efter explosionen i Göteborg. Efter ett oroligt dygn för matte och husse, hittade räddningstjänsten henne vid liv och de kunde återförenas. Hon har rökskador och man hoppas att hon klarar sig. <3

(null)
Tröst, tillit, hopp <3
Ibland, nu när restriktionerna tagits bort, blir jag orolig för att vi glömmer bort att vara rädda om varandra. Hänsyn och respekt bör vara ledord i den här processen. Tycker jag. Vad tycker du? 

Gyllene regeln passar alltid in, genom alla tider, även nu. Idag:
"Allt vad ni vill att människorna skall göra för er, det skall ni också göra för dem. " Matteus 7:12
"Den gyllene regeln " är en grundläggande etisk princip som återfinns inom många religioner samt filosofiska och etiska läror" (Wikipedia)

(null)
Vi är lika men olika. Vi har alla samma ursprung. Vi hör ihop <3

Var rädd om Dig! 

Respekt 
♥️

Taggar: #efterlängtade#möten#grattis#branden#trauma#änglavakt#hänsyn#respekt;

Kommentera inlägget här :