Fredag

publicerat i Allmänt;
Fredag 22 april 2022

Det blåser idag. Ganska mycket. En nordostlig vind. 11 m/s i byarna. Men solen skiner. :-)
Solen gick upp 05.12 och den går ner 20.31. :-)
 

(null)
Pensé och citronfjäril  :-)

Nato? Fråga inte mig…jag är alldeles för dåligt insatt i ämnet. Lämnar det helt och hållet till beslutsfattarna som kan och vet mer. Och vad nu än beslutet blir så hoppas jag att det är rätt beslut…för oss alla. Nu och i framtiden. 

Jag uppskattar att man går på djupet i processen. Att man har en ordentlig dialog. Det är en högst allvarlig fråga. En sak är säker: går vi med är vi inget neutralt land längre….oppositionen får skrika sig hesa om att vi ska "skynda på"…det märks att det är valår i år….

(null)
En lite sliten solros i tyg idag. Till Ukrainas ära. <3
Freden känns allt avlägsnare när man ser och hör vad som händer i Ukraina nu. Och det är en katastrof som gör ont i själen. Frustrerad vänder jag ibland bort blicken från rubrikerna. Vad kan jag göra? Be och hoppas. Hoppas och be. Tacksamhet till alla som på olika sätt stödjer Ukraina och tar emot flyktingarna. <3


Dagens positiva: De muslinska ungdomarna som städade upp efter upploppen i Örebro. De städade och delade ut blommor och choklad till de berörda boende och polisen. De ville visa kärlek. <3 (Expressen)

Dagens sötchock: Det måste ju bara vara lilla lammet Måns som blev bortstött av sin mamma och som nu är bästa kompis med hunden Tage. Hunden tog direkt sig an den lilla nyfödda. Måns får följa med fårägaren överallt och blir matad av hela familjen.:/) (Expressen)

Idag var räven tillbaka här på gården. Denna gång var ytterdörren stängd och Balder inomhus. Men oj, så upprörd han var! ;-)

(null)
Den där fina stenen som fanns i vårt bostadsområde för flera år sen. Den var borta plötsligt och jag har ingen aning om vem som målat den. :-)

Vi är på väg in i en alldeles "vanlig" helg igen. Tillönskar Dig en riktigt fin sådan! :-)

Fred och Frid
♥️




Taggar: #blåser#solros#ukraina#freden#nato#visakärlek#sötshock;

Kommentera inlägget här :