Snösmocka

publicerat i Allmänt;
Fredag 8 april 2022

Och våren försvann…
(null)
Natten mot fredag. Tre våningar upp. Blåsten dundrar där ute. 
Och det fortsatte hela natten. Snöröjningen brummade, skrapande förbi här flera gånger. På morgonen är det mest regn. Bussarna står stilla. T o m bärgarna sitter fast där ute. Det varnas för att åka ut på vägarna. Flera trafikolyckor, dessvärre. "Aprilväder" säger man. Lite häftigare än så vill jag säga. 
(null)

Jag tyckte ett tag att det började ljusna. Hm…ett "tag" kan vara ett par minuter ibland.
(null)

 
(null)
Det har sin charm att kunna ligga inne och sova den här dagen…


 

(null)
Solrosor. Till Ukrainas ära <3
(I en kommentar till ett inlägg på Fb igår kallade "någon" Ukraina för ett "krigförande" land. Hur kan man vara så okunnig eller dåligt uppdaterad? Hört talas om invasionen? Men nätet flödar av desinformation och vill man tro på den så…det skrämmer mig)

Nej, det blev inget guld. Inget jubel. Inget firande i arenan igår kväll. Tårar och besvikelse istället.  Och blötsnön vräkte ner… Nåja…vad gör de om hundra år? ( Jag vet, en klyscha…) Men just nu känns det sorgligt… :-( 
Efter ett tag kommer nästa klyscha: "det är bara att bryta ihop och komma igen". :-) Tankarna går till spelarna. Vilken säsong ni gjort tjejer. På topp hela tiden! Tack <3


Dagens stora nyhet verkar vara att Nyamko Sabuni avgår som partiledare för Liberalerna. Alla har rätt till sin åsikt om detta. Själv tycker jag det är bra. Punkt. :-)

Kontrast till ovädret:
(null)
Blommor är glädje :-)

Önskar Dig en helg med bra väder! Var rädd om Dig! <3

Kärlek
♥️






Taggar: #snösmocka#oväder#trafiksvårigheter#ingetguld#sova#avgång#kontrast#desinformation;

Kommentera inlägget här :