Stjärnljus

publicerat i Allmänt;
Söndag 25 december 2022
Juldagen
 

(null)
Vår stjärna lyste upp i vintermörkret. 

Julaftonen blev mysig. Kan inte bli annat när sällskapet på tv är Babben Larsson. En perfekt julvärd, tycker jag. Vi såg inte allt men nog blev vi sittande i soffan under både Kalle, Svensson Svensson och Björn Skifs mysiga program. Åt julmat gjorde vi också men vi var faktiskt fortfarande mätta efter gårdagens julbord. Det är egentligen galet hur mycket man smäller i sig bara för att det är jul! Jag skulle kunna nöja mig med Janssons ;-) Lax är gott också. Skinka är godast på vörtbrödet. :-)
Alla har vi vår smak och våra favoriter. :-)
Och jag känner stor tacksamhet över att jag har det så bra. Att jag har mat på bordet 
Och stor tacksamhet och beundran till alla …som öppnar upp och hjälper dem som är utan hem, säng, mat…Och tacksamhet till alla som arbetar och håller Sverige igång. 
(null)
En fin julklapp. Ett hus. I bakgrunden Babben. Julmysigt. <3

-18 grader i morse. Det är kall vinter. Men i morgon går det "uppåt" igen. Ska bli plusgrader. Tjo och hej vad det svänger! ;-) Men inte kul med halkan! 
Inte heller kul med alla som insjuknat lagom till jul,. Omtankar till alla dem! <3

Idag tar vi det lugnt. Lugnet före stormen. ;-) Ikväll kommer gäster, varav en är fyrbent…det kommer bli livat… men de är så välkomna! <3

Har fått böcker i julklapp. Två önskade och en jättefin överraskning. :-)
(null)


Hoppas att du hade en fin julafton! En fridfull eller stojig, allt efter behag. Nu tillönskar jag Dig en god fortsättning! 

Har nyss pratat med mamma och skrattade gott när hon berättade om sin ovanliga och spännande julafton där nere i "Götet". Inte alla 87-åringar som är ute på äventyr (positivt äventyr) på självaste julafton. :-)

Stjärnljus 
♥️

Taggar: #stjärnljus#babben#julvärd#beundran#äventyr#julklappsböcker;

Kommentera inlägget här :