Lyssna på ditt hjärta

publicerat i Allmänt;
Torsdag 15 december 2022

Hittar inget speciellt tema för detta datum men upptäcker att det igår var Internationella ap-dagen…Just då rymde schimpanserna i Furuvik…?! Personalen verkar ännu inte ha koll på aporna…4 är döda, 1 är skadad…:-( Vad hände???

(null)
Dagens änglabild: Ännu ett vackert julkort att njuta av. 

Dagens Änglaord: Ty, som det är skrivet i Profeternas bok: "Och ängeln som talade i mig, sade till mig…" Han säger inte "Talade till mig" utan "Talade i mig".
- Augustinus - 

Lite högtidligt och gammaldags språk kanske, men ändå…intressant. Vi ska ju "lyssna på vårt hjärta" säger man. Så rösten inom oss kanske ibland är en ängels röst? 
Om man nu inte tror på änglar är ju detta resonemang nonsens, men för den som tror och upplever..är detta något fint och verkligt. :-)

Vi tvättar nu. Just nu. Eftersom elpriset är lägre nu. Vi håller koll på tidpunkterna och passar på. Det kan vara mitt på dagen eller sent på kvällen. Man får vara lite om sig och kring sig nu, om man kan. 

Skuggspel:
(null)
Det blev så läckert skuggspel när solen sken in häromdagen. :-) På tavlorna: Syskonen Apollon och Artemis. Konstnär: Erik Hedin. :-)

Blir det en vit jul? I hela landet? Nja…troligen inte sa meteorologerna först. Kanske ändå, säger de nu…
(null)

Det är kallt ute…bistert kallt. Nästa vecka kan det bli plusgrader…. Det går upp och det går ner…hej och hå. Kläder efter väder. 

Håll Dig varm! Inne som ute. 
Du är Värdefull! Glöm aldrig det! <3

(null)
Rosa hyacint. Söt. :-)

Lyssna på ditt hjärta
♥️

Taggar: #lyssna#hjärta#änglar#talar#apor#elpris;

Kommentera inlägget här :