Söndag

publicerat i Allmänt;
Söndag 2 januari 2022

(null)
<3

Har du ett lyckonummer/turnummer? Jag har faktiskt inget sådant. Har gjort vissa matematiska övningar för att få fram ett nummer men glömt numret sen. Kan bero på att jag har svårt att finna magi i siffror. 
Men jag är intresserad ändå. :-)

De vanligaste turnumren  i Sverige är ofta förknippade med vår kristna tradition. 3, 7 och 12 t ex. I den kinesiska traditionen är 8, 6 och 2 ansedda som extra tursamma. 

Självklart är det så att det ofta är någon speciell händelse som gör att man får en känsla av att ett visst nummer är ett turnummer. 
Det finns också de som menar att deras stjärntecken är förknippad med ett visst turnummer. 
När jag kollar mina så är de: 3, 8 och 22 eller 4, 17 och 21….beroende på i vilken astrologisida jag läser….:-) Detta gällde Fiskarna, jag är ju gränsfall eller "både ock"…För Vattumannen är turnumren: 7, 8, 27 t ex…Det blir lite förvirrande… :-)  Jag är skeptiker när det gäller Astrologi, men inser att det finns både seriösa och icke seriösa inom detta ämne. Och det är ju betydligt mer invecklat än att bara googla…;-)

(null)
Dags igen då…det snöade under natten 


Tips:
Om man vill se något känslosamt och fint så se Marika Carlssons dag i "Stjärnorna på slottet". Man blir djupt berörd och samtidigt finns humorn där. <3

Vill man se en må-bra-film, se "En del av mitt hjärta". <3

(null)     Det var "pizzadagen" igår…själv åt jag goda rester från nyårsaftonen :-)

Njuter och förkovrar mig i två fina julkappsböcker:
(null)

Den vänstra är en så fin diktbok av Cecilia Ekhem. Den högra är en inspirerande bok skriven av mediet Pierre Hesselbrandt. <3

Så fortsätter det nya året. En dag i taget. Ett ögonblick i sänder. 
Gå varsamt fram med Dig. <3

Medkänsla
♥️



Taggar: #söndag#turnummer#astrologi#skepticism#måbra#stjärnornapåslottet#snöslunga#julklappsböcker;

Kommentera inlägget här :