Småknäpp

publicerat i Allmänt;
Måndag 28 mars 2022

(null)
Himlen igår kväll…

(null)
Jamen precis ;-) 
Helknäpp värld. Helknäppt Sverige. Det dök upp reklam för en ny nyhetstidning, i mitt Fb-flöde igår. Den sa sig vara oberoende, opartisk, klassisk,opolitisk, "uppfattas som konservativ"….intressant tänkte jag…och kollade den på Fb…hm…hahaha…gode gud…naturligtvis var det ännu ett försök att lura människor att tro på fake News.Mycket om Kina?  Är man opartisk när man "avslöjar kommunism och socialism"? Det liksom motsäger sig självt…"Avslöja" gärna för min del men kalla det inte för "opolitiskt". Mig lurar ni inte! Men tydligen många andra. Sorgligt. Och ja: knäppt. :-) Tycker småknäppa jag. :-)

(null)
Dagens solrosor. Till Ukrainas ära. Bild från en tidning. Visst är den vacker! :-)

Oj, vad det blåser idag! Kändes som om man "skulle lätta och blåsa iväg"! "Frisyren" såg ut som ett skatbo på huvudet när man kom in. :-) 
Man fick kämpa för att kunna öppna ytterdörren och sen kämpa för att stänga den. :-)
Och nu kom regnet och sen ska det komma snö…hej och hå!  Regnet blåste snabbt iväg någonstans söderöver. 

Delar tidningen Näras måndagscitat:
(null)
<3

Ödesmatch i kväll för laget i mitt hjärta. Hur det än går så har det i alla fall gått mycket bättre än förra året. Det tackar jag vår ödmjuka och charmiga coach för. Det är inte så dumt med en man som talar (med finsk brytning) om "starka hjärtan, tålamod och pocken", i en hård sport som hockey :-)

Och så har vi ju tjejerna! I final!!!! :-)

Ha en fin kväll! Ska det snöa hos dig? 

Tålamod
♥️

Taggar: #knäppt#nyhetstidning#fakenews#blåst#skatbo#hockey;

Kommentera inlägget här :