Friherrinnans lördag

publicerat i Allmänt;
Lördag 17 september 2022

(null)
Fortsätter med den "orangea höstglöden" :-) Den vackra lönnen. <3
Jag skäms inte att säga att jag inte klev upp förrän halv 10 imorse. Inte heller skäms jag över att jag åt frukost i sängen och låg sen och drog mig till klockan 11. :-) Jag är "friherrinna" (ett uttryck jag stulit från en vän) och styr över min egen dag. Det blev sent igår kväll. Vi såg ett långt avsnitt av en serie. Tog ett glas rött efter flera "vinbefriade" (eget val)veckor. Sov som en stock. :-)
Det är min rättighet…allt har sin tid…:-)

Sen tog friherrinnan, friherren och hunden en långpromenad. Tjocka, mörka moln men inte så kallt, inget regn och bara lite vind. Ganska skönt. 
(null)
I "vår" park växer det valnötter :-)
(null)

Vi gick på vägar och stigar vi inte gått på länge. Bl a ner till vattnet. 
(null)

(null)
Stilla vatten

En timme senare var vi hemma igen och åt lunch. 
Tänkte inte skriva om valet idag men måste erkänna att jag fick insikter och förklaringar när jag läste i Aftonbladet om människor "bakom statistiken".  Om varför valresultatet var så olika mellan stad och landsbygd. Om hur svikna många känner sig på landsbygden. Om hur deras livsvillkor nonchaleras… Läs gärna Aftonbladet idag! 

(null)
Höstglöd här också :-)

Vad ska friherrinnan göra resten av dagen då? Läsa, kanske tvätta (jodå, det gör friherrinnor också) och se på hockey. Det startar nu. SHL. Till friherrens lycka och min "ibland-lycka". ;-)
Kvällen är fri. :-) Blir kanske fortsättning på påbörjade serien "Ridley"…eller annat. 

Nu kräver Balder min uppmärksamhet. Ja, verkligen kräver…han gnäller, han ställer sig på mig, stirrar stint på mig…;-) Okey, jag ger mig! :-)
(null)
Såna här pauser när vi är ute på promenad, det gillar inte Balder. "Kom igen nu!" :-)

Jag hoppas att Du har en bra lördag. <3

Insikter
♥️


Taggar: #friherrinnan#lördag#sovmorgon#valnötsträd#insikter;

Kommentera inlägget här :