Spaning

publicerat i Allmänt;
Torsdag 19 januari 2023

(null)
"Ingen spaning - ingen aning" :-) Balder håller koll :-)

Igår blev hon avtackad, centerns Annie Lööf. Kommer sakna henne. En rakryggad politiker. De blir allt färre såna. Jag har inte gillat allt hon sagt och stått för, Ibland har jag varit upprörd. Men hennes kamp och ställningstagande mot rasism och främlingsfientlighet är värd all beundran. Det har ju haft sitt pris… Hoppas hon får en tryggare tillvaro nu. 

(null)
:-)

Försäkringskassan har ändrat ordet ersättning till…"förmån"… :-( Förmån??? Det speglar den alltmer förekommande cynismen inom politiken och i samhället. Enligt mig..

(null)
Senaste buketten. Älskar färgen! :-) Lila brukar kallas hoppets färg… :-)
(null)
;-)

Ny i håret. Varit till frissan. Klipp och färg och mysigt samtal. Det blir ofta djupa saker vi pratar om, jag och frissan. I dag hann vi med många ämnen. Dock inte politik, men det är skönt att låta bli det ibland. :-)

"Det blå är havet, det gröna är skogen och det orange står för alla ställen där det är krig. Jag tror det är något många barn tänker på just nu" Så beskriver Elsa 12 år, årets majblomma, som hon har skapat. :-) Hon ville att årets majblomma skulle påminna om jordklotet. Hon har namngett blomman: Fred på jorden.  (Jag har tyvärr ingen bild)

Ta hand om Dig! 

Fred på jorden
♥️














Taggar: #spaning#aning#fred#trassel#hopp#lila#cynism#majblomma;

Kommentera inlägget här :