Det kom en bok

publicerat i Allmänt;
Lördag 15 juli 2023

(null)
Jodå, solrosen verkar trivas utmärkt inomhus i en vas. :-)
Solrosor för ju alltid tankarna till Ukraina och det besinningslösa kriget. När ska det ta slut? Hur många fler människor ska offras för en despots maktgalenskap???

Igår kväll kom hela Noahs familj och hämtade hem honom. Vi hade en trevlig kväll tillsammans med både grillad korv och tårta innan de återvände hem. 
Nu är det så tyst och stilla och vi återhämtar oss efter intensiva, roliga och kärleksfulla dagar. <3

(null)
De sista pionerna fick också komma in :-)

Det kom en bok i brevlådan. Det stod "Hopp" på den och den innehöll Nya Testamentet. Och berättelser om frälsning. Jag har inget emot NT och ifrågasätter inte människors berättelser eller upplevelser. Men bönerna om att t ex befrias från "alkoholdjävulen"…??? Alkoholism är en sjukdom och behöver behandlas. Alkohol i sig är inte en "synd" men missbruk behöver man hjälp och stöd för att komma ur. Det gör mig ont att man får det att framstå som om människor öppnat sig för djävulen…??? Synd och skam är inte till hjälp. 

Det är inte Svenska Kyrkan som delar ut denna bok, det är frikyrkor som gör det. Tror jag. Det var lite dunkel info. Eller så läste jag dåligt. 


(null)
Sommarminnen. Alla har vi dem. Vi får spara de fina, sköna och glada. <3 Tack Nallle Puh. 
En till Nalle Puh. En klassiker:
(null)<3

I natt brakade åskan loss här. Kom och försvann och kom tillbaka igen. Och det regnade kraftigt. Då förväntar man sig ju klarare luft på morgonen. Icke sa Nicke. Det är fuktig, tung värme som råder. Det är lite tröttsamt känner jag. Men ska egentligen inte klaga, det är värre i Sydeuropa…

Var Du än är och vad Du än gör: Du är Värdefull! 

Kärlek och Hopp
♥️

Taggar: #bok#syndochskam#hopp#solrosor#kriget#återhämtning#minnen;

Kommentera inlägget här :