Iskonst och blomkonst

publicerat i Allmänt;
Måndag 22 januari 2024

Jag vet inte säkert men jag har för mig att regn, några plusgrader och blåst är bra för snösmältningen…?
Det är dock ett jobbigt, isigt och halt, väder att vara i.Risk för översvämningar. Och förresten så kommer det ner mer snö om några dagar…
Gnäller jag igen? Jajamänsan! :-)
Jag visade igår ett foto från januari förra året. Ett isigt foto. Visar två till som jag "ramat" in. Det blir som vacker konst. Naturens konst:
(null)

(null)
Båda korten är tagna på en grusväg täckt av is. 

Det är svårt att ta till sig allt det onda som sker i världen nu. Och att det är så tyst. Så få protester, demonstrationer, fördömanden.. som om krig plötsligt blivit något "naturligt"…???
Över 10 000 barn dödade under 100 dagar… barn skadas och man måste amputera utan någon form av bedövning.. gravar skändas…och allt annat helvetiskt hemskt som sker…jag förstår inte den politik som förs och den skrämmer mig…sveket skrämmer mig…
(null)
Martin Luther King

Något positivt att skriva om? Ja, kan inte annat än tacka det svenska herrlandslaget i handboll för en fantastisk match igår! Ni är sååå bra!!! :-)

Så har vi väl alla personliga positiva saker i våra liv? Saker att vara tacksam över. Tak över huvudet, goda vänner, kläder på kroppen osv…ja, du vet :-) "Måste man alltid vara så tacksam?", sa en vän till mig en gång. Vet inte vad jag svarade då men nu skulle jag nog säga: "det finns ingen tacksamhetslag, men livet blir lite bättre om man ser allt som finns att vara tacksam över…"

(null)
"Blomkonst" från januari 2023 :-) Skönt med färg

Man får vara tacksam. Man får gnälla, ibland. :-)
Ta hand om Dig! Unna dig något Du tycker om.

Tacksamhet
♥️

Taggar: #regn#blåst#iskonst#blomkonst#svek#krig#handboll;

Kommentera inlägget här :