Fredens väg

publicerat i Allmänt;
Tisdag 9 januari 2024

Under kvällen igår och natten steg temperaturen kraftigt. Nu är det plusgrader och det regnar! :-( Dessa svängningar. Min kropp värker. Och nu blir det halt igen och moddigt…nej, vad trött man blir! 
 

(null)
Igår måndag blev det äntligen av med att åka till mamma i Österbybruk. Ta igen lite av det som var planerat för nyår. Bättre sent än aldrig. :-)
Många vackra vintervyer längs vägen.

(null)
Vinterväg. Inte lika mycket snö som vi har här i stan men det räcker till. :-) Vackert! 

(null)
Snötyngda granar

Mamma hade fortfarande lite julpyntat hos sig. Bl a julkrubban i olivträ som jag köpte till henne i Betlehem för många år sen. 
(null)
Ängeln är i keramik och hör egentligen inte till men änglar passar väl överallt? :-)

Torpet…det har gått nästan två månader sen vi var där… Orsakerna är många. Bl a halka och snöoväder. Kyla. Men nu kände vi, vi måste ut och kolla läget. 
(null)
Jaha, ja…plogat fram till grindarna sen…stackars Balder försvann ner i snödjupet…jag valde att stanna vid bilen…maken pulsade långsamt fram till lilla stugan. Tack och lov hade vi inte haft ovälkomna gäster (möss) på besök!  :-)

(null)
Alltid lika vackert ner mot sjön :-)

En sammanfattning av rubriker och uttalanden det senaste dygnet blir väl: "ni måste förbereda er för krig i Sverige men ni behöver inte vara oroliga"…???!!!
Skönt med klara besked…?

Intresserad av diskussion om fredsfrågor verkar regeringen inte vara. De kapar ju stödet till fredsorganisationer…:-(

Hoppas att Du känner av glädje och frid inom Dig i denna oroande och mörka tid som nu råder. För vi behöver ljus, glädje, kärlek, tro och frid för att vandra fredens och godhetens väg. Hoppets väg. 

Freden
♥️

Taggar: #vinter#torpet#freden#hoppet#oro#krig#kärlek;

Kommentera inlägget här :