Ett farväl och ett välkommen

publicerat i Allmänt;
 Inte än... men snart!!!


Denna fredag, en blandning av glädje och sorg för min del. Herrarna tog VM-silver i skidstafett, det var kul! Fick idag veta att en liten Agnes fötts igår. Hennes föräldrar tillhör min vänskapskrets. Faktum är att jag varit "dagmamma" till Agnes pappa. Välkommen till världen, Agnes!
Idag läste jag i tidningen att en av mina favoritkomiker, Lasse Eriksson, hastigt avled igår. Min märkliga och spontana tanke var:"Men jag såg ju honom på Go Kväll i veckan"... Precis som om man nyligen varit med i TV så måste man ju leva idag. Syns man i TV så finns man och tvärtom... Eller hur? Är säker på att Lasse E hade gjort något kul av dessa märkliga funderingar och reaktioner. Han var så orginell Lasse. Både mycket "norrländsk" och mycket "Uppsaliensisk" på samma gång. Jag kommer att sakna hans kluriga funderingar och hans intelligenta skämt!

"Alla är olika utom jag."
"Jag har kokat 200 000 potatisar men kan inte komma ihåg en enda av dessa."
"Jag tänker med hjärtat, handlar med armarna och känner med magen. Hjärnan har jag ingen direkt nytta av."
"Gode Gud, ge mig tålamod, men gör det fort."
"Det här har jag glömt förut..."

Citat hämtade från Lasse Erikssons hemsida. Lasse Eriksson blev 61 år.


Snösmältningen har verkligen satt fart de senaste dagarna. Gator och gångbanor består inte bara av pölar, det är snarare små "sjöar" som bildats. Gummistövelväder! Härligt, nu är våren på G!!!

Kommentera inlägget här :