GLUGGEN

publicerat i

Jag gillar Mia Skäringer. I hennes bok "Avig Maria" finns mycket som jag känner igen mig i. Känslor, tro och tankar. Humor. Och gluggen mellan framtänderna. En sån som jag har. Liksom henne har jag skämts över den och knipit ihop så att den inte ska synas när jag skrattar. ;)
När jag igår tittade på hennes program "Mia på Grötö" stirrade jag förvånat på hennes perfekta garnityr. Ingen glugg längre. Hon pratar om den också. Läser i Aftonbladet att hon inte stått ut med skammen. Att hon inte vågat skratta. Hon har gjort en skönhetsoperation och nu törs hon skratta i TV...
Det är alltså skamligt att ha glugg...Jag blir lite besviken. Tycker att Mia tappat lite av sin personlighet. Eller är det bara en tröst för mig det här med att min glugg är en del av min personlighet? Jag är ju å andra sidan aldrig med i TV.
Ingen tandläkare har sagt något heller...
Men Mia är kanske lycklig nu och det unnar jag henne!
Det finns de som är med i film och på TV med sina gluggar.Snygga sångerskan Pernilla Andersson och vackra skådespelerskan Lauren Hutton t ex.
Och så har vi ju Fp-ledaren Jan Björklund. Hm... gluggen är definitivt det enda jag har gemensamt med honom ;)
( inget ont om partiet i övrigt)
Äh, jag fortsätter nog att ha min "Thore Skogman-glugg" jag...hi hi....

Yngste sonen med äldste sonens hund håller mig sällskap i kväll när maken är på hockey live. Vi ser matchen på TV. Fast jag tar fram skämskudden, sonen stönar och klagar och hunden far omkring och tycker att vi ska göra något roligare. Allt medan favoritlaget gör totalt bort sig på isen...

Tur att det finns så mycket annat i livet än hockey :))

Carpe Diem!
INSIKT OM SKAPANDET

publicerat i

Insikt: Jag har kommit långt på Bättringsvägen. Det har snart gått ett år sen jag totalt kollapsade. Ibland försöker jag skynda på läkandet märker jag. Tar lite för stora steg på en gång. Då är det skönt med en vän som säger: "Att du känner av stressen är väl ett försvar från din kropp så att du gör det (arbetar) lugnt och sakta? Det är en tuff resa du gjort/gör! Så sträck på dig och var stolt att du kommer framåt."
Ja, det var och är en tuff resa.
Tack vännen för de orden!

Insikt nr 2: När jag målar så känner jag att nu gör jag det jag gillar att göra! Leka, testa och skapa fritt!

Vi är ju alla skapande människor! Vi skapar vår värld genom tankar och handlingar. Vi skapar hela tiden! Vi målar, snickrar, bygger, syr, väver, stickar, meckar,bakar, lagar mat, designar, inreder, påtar i trädgården, pysslar om våra blommor, bygger muskler, fixar frisyrer, städar, rensar, fixar möten, dukar, diskar, sjunger, skapar musik, drömmer, filosoferar, vårdar, undervisar, fostrar, arbetar, bryr oss om......
Vårt behov av att skapa tar aldrig slut! Så vi borde kunna skapa en fredlig och rättvis värld! Om vi hjälps åt och vill. Problemet är väl att alla inte vill...
Avundsjuka, bitterhet, hämdbegär, hat och maktbehov står i vägen... Men om alla fick känna redan som barn att de är värdefulla, att de räcker till, att de blir sedda och bekräftade...??...Men det är aldrig försent att hitta styrkan, kärleken och ljuset i sig själv och dela med sig av det!
Om vi gör det som vi gillar och mår bra av så skapar vi bra energi.
Om du mår bra mår andra bra. Tillsammans skapar vi en bra värld. Och vi behöver alla uppmuntran och beröm på vägen. Det behövs så lite för att få andra att sträcka på sig och må bra. :) Och välmående sprider sig som ringar på vattnet :)

Idag har det regnat. När solen lyckades ta sig fram mellan molnen kändes det som vår i luften med slask och takdropp.

Kom i håg: Du är en underbar skapande människa!

I söndags natt var det fullmåne. Blev inspirerad och började på en ny tavla. Ännu inte färdig.SÖMNLÖS

publicerat i

Det blev en grå söndag. Ute. Inne lyser de gula tulpanerna upp tillvaron:)

Igår grattade vi svärmor. Träffade släkt och åt en väldig massa god mat och så god tårta till efterrätt. Efter besök hos svärmor är man alltid proppmätt! Och glad ;)

Efter en sömnlös natt ( kampen mot sömnpillren) känns det återigen som om någon dragit ner en huva över mitt huvud. Spänt läge...

"Jagets hängbro har kommit i obalans när man är sömnlös"
- Peter Handke

Hm...tål att fundera på... Kanske något att filosofera till vid sängdags. Fungerar kanske bra som sömnpiller...;)

"Tappa inte sugen, världen är full av tappade sugar"
- Hasse Alfredsson

När man tappar sugen får man väl plocka upp den igen, tänker jag. Man får göra det själv, ingen annan lär göra det åt en ;))

Har jobbat lite idag. Fotat armband och "pysslat". Maken fick själv åka ut till torpet. Matade fåglarna och kollade läget. Det var plogat och lugnt där ute. Man är tacksam varje gång det är så. Det spökar lite där... Riktigt kul! Berättar kanske någon gång...;)

Nu doftar det gott från köket. Maken lagar mat. Han lagar alltid god mat, precis som sin mor.

Snart ny vecka. Nya tag. Nya möjligheter. Var inte rädd för att misslyckas för;
"Att misslyckas är bara ett annat sätt att lära sig hur man gör något rätt."
- Marian Wright Edelman

TREVLIG HELG

publicerat i

"Ett vänligt ord kan hålla en varm hela vintern", läste jag nyss i en tidning. Ja, nog behöver man värme av alla de slag denna kalla vinter :)

Vänliga ord har värmt mig mycket på senaste tiden. Jag får så mycket "beröm" och uppmuntrande ord om mina "tavlor". Många uttrycker en önskan om att jag ska ha utställning... Den tanken måste mogna i mig först... Det är underbart att andra uppskattar mitt målande...men har jag självförtroende nog att "ställa ut"?... Kanske...;)
Tänk vad härligt det är att få höra vänliga ord! Och ge vänliga ord. Dela med sig. Det är ju gratis men värmer både givare och mottagare.

Fredag kväll. Fredagsmys i soffan framför TV:n. "På spåret" och "Skavlan".
Det är kul med program som kräver lite av tittarna. Att man lyssnar och engagerar sig lite. Testar sina kunskaper. ;)

Helgen kommer att förhoppningsvis bestå av födelsedagsuppvaktning av svärmor och en tur ut till torpet. "Om inget oförutsett inträffar" som min svärmor alltid brukar tillägga så fort vi planerar något.;)
Hur som helst, det blir nog bra!

Önskar alla en bra och mysig och trevlig helg!

Lägger upp ett par bilder på mina favoritarmband just nu.
Kolla gärna: www.armbandskungen.se
Jag packar och skickar...;)

GODA NYHETER OCH VIRRVARR

publicerat i

Temperaturen går upp och ner som en berg- och dalbana. -18 i morse blev till 0 som blev till -7 som....
Äntligen har de varit här och plogat fram våra parkeringsfickor längs med gatan. Efter två månader med höga snövallar kan nu två bilar mötas igen. Fast bara längs halva gatan...? Man får väl vara tacksam för det lilla ;)

Fick igår Goda Nyheter från UNICEF. Rapport om kampen för barnen år 2012. Rapporten innehöll bl a följande goda nyheter:
I 20 länder i Afrika gick hundratusentals volontärer från dörr till dörr för att vaccinera varenda unge under fem år mot polio - totalt 111 miljoner barn på fyra dagar!!!
I september kom det glädjande beskedet att barnarbete nu är helt förbjudet i Indien!!!
I Sverige finns nu beslut om att även barn som lever gömda och är papperslösa har rätt till sjukvård och skola på samma villkor som andra barn!!!
I Uganda har man tillverkat solenergidrivna datakiosker av gamla oljefat av plåt. Försedda med inbyggd lågenergi-laptop, hållbart vattensäkert tangentbord och solpanel. Förutom basfunktioner har datorn fyllts med filmer om hälsa, skydd mot övergrepp, yrkespraktik, utbildningsmöjligheter m m. Genom detta kan man nå ut med livskunskap till ungdomar i fattiga och isolerade områden på landsbygden!!!

Detta var bara ett axplock ur rapporten. Delar gärna med mig av dessa goda nyheter som lätt försvinner bland alla de negativa nyheterna. Tänk vad man kan göra! Och vad man gör! Tänk också på att vi kan göra skillnad. Hjälpen når fram! :))

Maken är på hemväg. Mellanlandar inte här hemma utan åker direkt till arenan för hockeymatch. Det gör inte mig något. Nu får jag ha TV:n för mig själv. Jag tänker se på Antikrundan. Det är ju från "min" stad i kväll...

Jag fortsätter måla... Visar idag två alster. "Vinterträdet" är inte färdig ännu men "Virrvarret" (serpentiner?) är nog färdig, tror jag. Jag gillar virrvarret, tycker den är kul. En del kanske tycker den är för orolig. Med tanke på att jag målar utifrån mitt inre så kan man ju undra hur det ser ut där inne?...fniss...ingen fara, det är lugnt...;))

KRAM TILL...

publicerat i

Det är den 21 januari idag. Kramens Dag.

Jag vill ge en kram till;

Alla som läser min blogg
Alla människor som visar andra människor medkänsla
Alla dem som sörjer och mår dåligt
Alla bra lärare, mentorer, ledare och positiva förebilder
Alla som tar hand om våra barn och våra gamla
Alla som kämpar på med att få vardagen att fungera
Alla verkliga, sanna vänner
Alla som väljer kärlek istället för hat, fred och samarbete istället för krig och motsättningar

Det blir väldigt många kramar det!
KRAM!!!

Jag träffade goda vänner i helgen som jag inte träffat på länge. Det kändes så bra att få krama dem och prata med dem. Närhet och värme. Glädje och sorg. Allt delar man med riktiga vänner <3

" En verklig vän står aldrig
i vägen för dig,
om du inte råkar vara
på väg neråt."
- Arnold Glasow

"Vänskap är just känslan
av att känna sig trygg med någon
och varken behöva väga tankarna eller mäta orden."
- Dinah Maria Mulock Craik

"Ingen medicin är mer
värdefull, ingen är mer
effektiv, ingen är bättre
lämpad att bota allt vårt
tillfälliga onda än en vän som
vi kan vända oss till för att
få tröst av i svåra tider, och
som vi kan dela lyckan med i
glädjens stund."
- Geoffrey Chaucer

Tog en promenad i solen. Vackert vitt ute. Lite bistert kallt. Det nöp i kinderna. Men friskt kändes det. Nu går solen ner. Det är vackert på himlen.
Kom ihåg: Varje solnedgång är ett löfte om en soluppgång!

NYMÅLAT

publicerat i

Ge aldrig upp hoppet! Läste idag om en hund som stals från sitt hem i september 2010. Han är sen igår återfunnen och hemma hos sina ägare... Fantastiskt!!!

Vaknade i morse efter min femte natt utan sömntabletter. Och jag har sovit! Det tar sin tid innan jag somnar. Från början handlade det om timmar men nu ligger jag och vänder och vrider mig i ungefär en och en halv timme. Sover oroligt men det är ändå många steg framåt för mig. Bara det att kroppen inte får så stark abstinens längre. Från början fick jag konstiga "stötar" i kroppen och spänningar. Obehagligt men inget "farligt".

I morse stod det så här på min Eileen Caddy kalender: "Gör den här dagen till den mest underbara du någonsin upplevt, genom din rätta inställning, genom dina positiva tankar."

Måste ha gjort något fel... Kunde inte koppla in rätt inställning eller tillräckligt positiva tankar...tror jag...
När jag varit uppe ett tag upptäckte jag att frysen var för varm. Maken hade inte stängt frysdörren ordentligt. Men den hade inte larmat! Den larmade först när jag började trycka på knappar som jag troligen inte skulle trycka på? Hittade "howtodoit-häftet" och läste och läste. Blev inte så mycket klokare av det... Men nu visar termometern i frysen rätt gradantal men displayen talar om att inomhustemperaturen är + 27! Hmm...
Positiva tankar!!! :)

Vädret såg underbart ut idag. Sol och kallt. Tänkte ta mig ut efter att ha varit inomhus några dagar för att kurera mig. Har haft en vansinnig snuva. Nu kan jag andas genom näsan igen. Vilken befrielse! Men, nu har förkylningen vandrat vidare till öron och panna. Ont...
Inte rätt inställning kanske...?
Jag vet inte hur det är det där med attraktionslagen...Har jag dragit till mig fryskrångel och förkylning genom negativa tankar??? Verkar mysko...;)
Nej, jag tror att kroppen vill säga till mig att vila. Och fryskrånglet handlar om att inte bara tänka negativt. Ta det lugnt. Det ordnar sig! Positiv inställning leder till positiva lösningar :) Aha!

Solen gick ner 15.26 idag. Det var så vackert på himlen då. Dagen har ökat med 1 timme och 8 minuter!!!

Nu ska jag tänka positiva tankar så att jag mår bra nog för att åka på 50-årsuppvaktning hos en kär vän i morgon. :)

Har tidigare skrivit om att jag börjat måla igen. I för mig nya färgnyanser :)
Nu är det nymålat igen. Ser ni fåglarna?

SPRIDA GLÄDJE

publicerat i

Det är Tulpanens dag idag den 15 januari. Det var Blomsterfrämjandet som införde Tulpanens dag 1989 för att fira att våren är på väg. Och det är den kanske...våren alltså...på väg även om man inte kan se eller tro det när man tittar ut. Det är kallt och det snöar och det är grått,grått...

Men det är klart att Våren är på väg! Dagen har ökat med 55 minuter sedan vintersolståndet! :))

Jag tror inte att jag berättat om geten? Jag fick en Get i julklapp! :) Nej, inte en som lever sitt liv här i min lägenhet ;) Utan en som sprider glädje till föräldralösa barn i Zimbabwe. En get att krama och som är till nytta. En tacka kan få 4 killingar om året. De ger näringsrik mjölk och en inkomst. Den som äger boskap får respekt och en röst i samhället vilket kan förändra barnens liv till det bättre. (Källa: IM)

Det var min mor som skänkte den symboliska julklappen till oss. Jag citerar hennes ord:
Vi har ju "allt",
så då känns det
bra att ge en
liten del av vårt
överflöd, till dem
som inget har.
Vi får sprida glädje!

IM tror på människors egen kraft att förändra sin situation. Hjälp till självhjälp. :)
Glädjeshoppen.se

Sprider glädje gör tulpanerna också. De lyser upp både vardag och helg.
Jag bjuder er idag på mina krispiga, knarrande tulpaner ;)


VILA UNDER EN ÄNGLAVINGE

publicerat i

Inget smakar så gott som en kopp varm choklad och en kanelbulle när man varit på vinterpromenad! Ute skiner den efterlängtade solen. Det är -9 grader, det gnistrar i den vita snön och det knastrar i isen på kanalen. Vinter.
Inne är det Vår! Solen skiner på de vackra tulpanerna...

Tjugondag Knut, ska det sista av julen ut, för nu är den tiden definitivt slut...:)
Här hos mig gäller regeln: "Först upp - sist ner". Dvs att Adventsstjärnorna och elljusstaken fått vara kvar till i dag. Men ljusslingorna på balkongen får sitta uppe ett tag till. Maken och jag tror att vi hittat den perfekta förvaringsplatsen för slingan nu...;)) För säkerhets skull har jag meddelat sonen också. Han har förhoppningsvis bättre minne ;)

Bland alla sorgliga och otäcka nyheter som strömmar emot oss i media hittade jag en väldigt spännande. Den vetenskapliga upptäckten av "det största som finns". Astronomer har hittat bevis för en gigantisk ansamling galaxer - en så kallad kvasargrupp. Inte ens forskarna förstår hur stor den är. Det här omkullkastar den kosmologiska principen om att universum ser likadan ut varhelst man befinner sig! Det kan också komma att ändra vår uppfattning om hur Big Bang uppstod...!!! Källa: Aftonbladet
Jag älskar såna här nyheter! Hur spännande som helst! :)

Jag verkar ha kommit in i en "målarperiod". Jag behövde bara antyda att jag behövde nya pannåer så åkte maken och köpte. Han gillar att se mig "skapa". Ser det som ett tecken på att jag mår bra. <3

Några inlägg tillbaka skrev jag några ord, några meningar som jag fick till mig under en meditation. En av meningarna inspirerade mig till en liten målning. Mina tankar kring den är:
"När allt omkring en bara snurrar på i allt snabbare takt och det känns allt svårare att ha kontakt med sin egen grund, kan det vara skönt att tänka tanken: Vila under en änglavinge..."

KLOKA KVINNOR

publicerat i

Jag går i vattenbrynet längs en lång, vacker strand. Solen glittrar i havsvattnet. De krusande vågorna sköljer över mina fötter och mina tår sjunker ner en bit i sanden. Den lätta vinden smeker mig i nacken...

Nej, jag skojar bara ;) Jag håller på med indoorwalking. Ute är det grått och vitt. Kraftig vind och snörök. Snön ömsom singlar och virvlar ner, ömsom kastar sig mot hus och fönster. "Krisp, krisp" låter det när den fuktiga, isiga snön slår mot rutan. Nere på gården bildar vind och snö stora drivor...

Inte undra på att jag drömmer mig bort...;)

Fast å andra sidan så har jag det bra som kan stanna inomhus. Sonen pluggar till tenta och jag...ja, vad gör jag? Förutom att promenera så är jag "soffpotatis". Ser på engelska TV-serier och smaskar på både nyttigt och onyttigt. Det är nog bra botemedel mot förkylning...tror jag... Både sonen och jag har en sån där envis "från och till förkylning" som aldrig verkar bryta ut ordentligt eller försvinna.

Igår ringde min gymnasiekompis från norr igen. Vi pratade i timmar! Så läkande det är att få prata av sig ibland. Vi har inte samma åsikter om allt men mycket är vi rörande eniga om. Jag tänkte efteråt att vi kanske låter som bittra medelålders damer? Men nej, jag tycker att vi låter som erfarna, kloka kvinnor. Vi har uppnått den ålder när man ser med lite distans på det som var och det som är. Visst finns det saker som fortfarande engagerar och som vi reagerar starkt på eller emot men den "ungdomliga glöden" är borta. Ersatt med självinsikt, humor och lite acceptans. För allt är ju inte svart eller vitt!
Vi konstaterade också att "på 70-talet då minsann..." Så blev vi nostalgiska. Pratade om visionerna, den politiska medvetenheten, feminismen... Och jämförde med idag. Vad blev det av alla drömmarna? Är det något annat än tekniken som förbättrats? Efter ett tag, när vi förfasat oss över all stress, överkonsumtion och annat elände konstaterade vi klokt (?) att "det är som det är" och "allt blir nog bra". ;)) Vi har efter vår förmåga uppfostrat våra barn till "dugliga medborgare" och det lämnar vi efter oss till framtiden. ;) Då kan ju framtiden inte bli annat än ljus!

"Bär aldrig mer än ett slags bekymmer i taget! Somliga människor bär tre - de som de haft, de som de har och de som de väntar att få."
- Horace Fletcher

Det mörknar. Jag är glad att jag inte plockat ner adventsstjärnan ännu. Den lyser så fint nu. Tänker tända ljus också. Och tänka speciellt på några vänner som behöver extra mycket omtanke just nu. Små och stora vänner <3

Tulpanerna börjar sjunga på sista versen. Men så här roliga och fina var de igår kväll.

OLIKA DOSER

publicerat i

drömmar och besvikelser
sorg och glädje
helg och vardag
arbete och vila
kyla och värme
mörker och ljus
sjukdom och välbefinnande
växande och nedbrytning
minnen och glömska
frågor och svar
rörelse och stillhet
tur och otur
tid och otid
skratt och gråt
närhet och distans
gemenskap och ensamhet
ute och inne
kropp och själ
frihet och begränsning
konflikt och samarbete
lek och allvar
rätt och fel
framgång och misslyckande
fult och fint
lycka och olycka
vishet och dårskap
styrka och svaghet
eld och vatten
brist och överflöd
- - - - -
Vi mixar alla dessa ord och får ihop en shake som vi kallar LIVET! :)
Många av orden är varandras motsatser. Men alla ingår de i Livet. I olika doser under olika delar av Livet. En del av dessa har vi svårt att acceptera. Andra är vi tacksamma för. Men alla ingredienser måste finnas med annars är det inget Liv. Vi är här för att lära. Vi är här för att hitta balansen. Vi är här för att hitta oss själva och varandra. Vi är här för oss själva och för att ta hand om varandra och vår jord.
Så SKÅL FÖR LIVET!

Dagen har ökat med 26 minuter sedan vintersolståndet!
Vi går mot ljusare tider. Den nya tiden är här!
När solen skiner in genom fönstren och allt julpyntet är borta känns det plötsligt så ljust och "rent". Jag fick som vanligt ett tokryck och rensade inte bara bland julprylarna utan började riva och rensa i skåp och lådor och garderober också! Så idag har jag ont i ryggen. En ingrediens i Livet... Jag tror att jag skulle behöva en dos av "ta i lagom" just nu...

Maken var och handlade och kom hem med en vacker bukett. Årets första tulpaner. Vita. Ljust och fint. :)
Från mörker till ljus ;)

Rättelse:

publicerat i

Bildtexten ska naturligtvis vara:

"Två fyrbenta vänner som undrar vart deras tvåbenta vänner tog vägen"
;))

Har nog ätit för många skumtomtar under julen...

En skumtomte till?

publicerat iVad är det som går och går men aldrig kommer till dörren?
Det klassiska svaret är klockan men idag är svaret också "jag"! Gåmaskinen står i hallen riktad mot ytterdörren. Jag går och går men når aldrig fram till dörren... ;))
Men det gör inget. Jag ser på displayen hur långt jag gått och hur många kalorier jag gjort av med. Nu har inte mitt gående så mycket med kalorier eller dåligt samvete efter allt julgott jag frossat i att göra. Det handlar mer om den där kicken man får efter att ha ansträngt sig lite.Energikicken och det där välmåendet som gör att jag känner lust efter nyttig mat istället för suget efter något sött. Jag har märkt ett samband där ;))


Såg ett intressant inslag på nyheterna (svt) i går. Om livslängden i Sverige. På tolv år har antalet 100-åringar i landet fördubblats. Med stor sannolikhet är den första 200-åringen redan född enligt Henrik Ennart, journalist och författare.
Vartannat barn som föds i år kan förväntas bli 104 år gamla..
Jag kan inte låta bli att fundera på hur en 200-åring ser ut? Utvecklas man och åldras långsammare? Hur länge är man barn? Kan man bli gravid efter att ha fyllt 60? Vad gör man de sista 100 åren i livet? Helt klart kan man jobba till 75 års ålder! Det kanske gläder statsministern...
Enligt H Ennart är det "den ökade samlade kunskapen som är den främsta anledningen till utvecklingen".
Jag tycker det här är lite förvirrande. De forskningsrapporter som haglar över oss handlar ju bara om att vi förkortar våra liv genom våra kostvanor. Nu senast handlar det om saltet... Nästan allting är farligt...För att inte tala om alla stressjukdomar... Så ska våra nyfödda kunna fylla 200 måste vi nog ändra på både det ena och det andra.
Såg något om att det inte är så farligt att unna sig lite gott och lägga på sig några extrakilon så länge man rör på sig :)

Alltså fortsätter jag gå och gå och unnar mig både en nyttig frukt och en mindre nyttig skumtomte till...;) Får väl se om jag blir 100 år? Om inte så är det nog skumtomtens fel...

Bild på två fyrbenta vänner som undrar vart deras fyrbenta vänner tog vägen...
Och en bild från Nyårsdagen i torpet.
ANDAS UT

publicerat i Allmänt;
Nyårsdagen 2013
Väcks på natten av dunder och brak och ett  varningsskall från hunden. Nej, det är inte ljudet av nyårsraketer här ute i skogen utan snömassor som faller från taket. Nyårsaftonen bjöd på värmegrader och regn. Snön hart sjunkit ihop och på vissa ställen tittar gräsmattan fram. Nedfallna träd och grenar ligger lite överallt på gården och i skogen. Att ta en promenad längs vägarna är inte att tänka på, det är alldeles för halt. Men det går bra att vistas på tomten. det är kramsnö och vi ägnar oss åt "vinterlekar". Jag bygger en snölykta och sen kastar vi snöbollar som hunden får fånga eller hämta. Han far som en skottspole fram och tillbaka i snön. Solen tittar fram och det droppar från taken. En fin början på det nya året.
 
Det gamla året slutade trevligt i lugn och ro med god mat och skumpa. Brasa och ett och annat bra TV-program. Vi samtalade om året som gått och förväntningar inför det nya. Det kom mycket att handla om sport...som alltid i min familj :) Det är bara jag som avviker med mitt prat om hälsa...
 

När jag mediterade för några dagar sedan kom tankar, frågor och lite oro gällande framtiden upp i mitt huvud. Efter stund kom några ord och meningar till mig. De bara dök upp. Vill gärna dela med mig av dem:
 
Lev
Lev ut
 
Andas
Andas ut
 
Sov 
Sov ut
 
Det som viktigt är - är Nu och Här
 

Fick några "änglaord" till mig också:
 
Ta den utsträckta handen - en ängel leder dig rätt
 
Vila under en änglavinge
<3  <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
 
GOD FORTSÄTTNING PÅ DET NYA ÅRET!!!
 
(bilden får bli en favorit i repris)