DET NYA LJUSET

publicerat i

21 december kunde inte sluta på bättre sätt. Att se på "Svenska hjältar-galan" ger en verkligen hopp om livet! Man blir så varm i hjärtat av att se dessa modiga och positiva människor! De ser till att mirakel sker!
Näsduken åker fram också för man blir rörd till tårar.

Nu vänder det mot ljuset igen! Vintersolstånd. Släpp in ljuset i ditt liv, i ditt hjärta. Den nya tiden är här. Jag hoppas att vi alla går en ljus framtid till mötes. Jorden gick inte under. Livet består.

Just nu är det ännu en hjälte på TV. En äldre man som suttit i koncentrationsläger under Andra Världskriget. Han reser nu runt i skolorna i Sverige och berättar om vad hat, främlingsfientlighet och våld kan leda till. Och han inger hopp i den nya generationen. Vi behöver alla positiva förebilder. Och vi kan alla göra något för någon annan. Vi skapar framtiden tillsammans.

Den ljusnande framtid är vår! Dela med dig av ditt ljus :) Var modig! Visa medmänsklighet. Möt hatet (även på nätet) med kärlek. Sprid och "gilla" det goda. Låt ljus och kärlek och godhet sprida sig som ringar på vattnet. Det du ger ut får du tillbaka. Kalla mig gärna naiv men jag tror på en bättre värld :)
Gör du?

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Kristina Mansfeldt:

Japp!

Kommentera inlägget här :