För många o:n

publicerat i Allmänt;
Jag har insett att jag har för många "o:n" i mitt liv just nu! Obalans, olust, oflyt,oklarhet, otillräcklighet, ostadighet, otur... Måste rensa bort! Det tar tid... En del o:n måste jag ha hjälp med att få bort. Under tiden sätter jag dem inom parentes. (o)... Det finns ord som jag vägrar sätta o framför: naturlig, klok, bildad, smart, redig ...;)) Eller hur?
 
En rättelse till förra inlägget:" ...25 år till...minst" skulle det stå. Så klart ;)
 
Ibland kan det vara skönt att höra regnet smattra mot rutan. Men det får inte hålla på för länge och inte utan uppehåll... Gårdagen var grå och väldigt blöt. Inte ens mina "hundvänner" ville gå på promenad. Ruggigt väder är ett bra uttryck för vädersituationen. Nu har det ljusnat lite och smattret mot rutan minskat. Väderstationen visar en stor sol :))) 
 Så här ska regn kännas och upplevas på sommaren:
 
"Älskade, vakna upp, stig ut på trappan!
Härligt gråa och stilla moln ha samlats.
I den dunkla doftande natten sakta regnet faller."
Ragnar Jändel
 

Jag var på samtal hos min terapeut igår. Fick då veta att hon ska sluta till hösten. Typiskt! När man nu hittat en trevlig och klok terapeut så får man inte behålla henne... Vi ska träffas en eller två gånger i slutet av juli och i början av augusti. "Då kommer du må mycket bättre" säger hon bestämt till mig. Ja, tänker jag, så är det nog. Kanske kommer jag då inte behöva fler samtal. Hon har nog rätt i att jag behövt henne nu i början på Bättringsvägen. Som stöd när ångesten och biverkningarna varit som värst. Hon har hjälpt mig att genomleva den svåraste tiden. Nu ska jag självläka....
60% av alla som söker hjälp på vårdcentraler har stressrelaterade problem och sjukdomar! Jag är inte unik...
 
Ett tydligt bevis på att det är sommar är att i kväll startar Allsång på Skansen och Morden i Midsomer...;))
 
Kom ihåg att det är för dig solen går upp - även när du inte ser den
 

Det är problem med att lägga upp nya bilder på bloggen just nu så jag kör gamla favoriter i repris :)
 

Kommentera inlägget här :