ETT TILL MIRAKEL

publicerat i

Onsdag förmiddag. Solen gör sina försök att tränga sig fram genom molnen. Kommer nog att lyckas för det finns blå luckor :) Hela + 9 grader ute. Bra för att vara november!
Vaknade i morse av ett glädjande sms från min äldsta lillasyster. Hon blev farmor i natt! Grattis till farmor och farfar och de mysiga föräldrarna! Välkommen till världen lille pojk!!! Ännu ett mirakel <3
Igår var det internationella barndagen. Man önskar att alla barn var lika efterlängtade och välkomna som detta lilla "knyte". Och att alla barn föddes med samma förutsättningar till ett gott liv! För alla barn är mirakel och alla barn borde ha samma rättigheter vart i världen man än föds!

Jag tog ytterligare ett steg på Bättringsvägen igår. Fick min tredje behandling hos "min" osteopat. Kändes väldigt bra. Men idag är jag lite "dagen efter" i kroppen. Men det är ju bara som det ska vara. :)

När jag kom hem från jobbet igår kände jag genast en mindre trevlig lukt som kom emot mig. Hm... Jag insåg att det nog gått lite för lång tid sen vi gått ut med soporna... Snabbt kollade jag under diskbänken. Alla kärl var halvfulla utom kompostpåsen som var mer än full . Överst låg ett svart bananskal och...en massa små vita maskar!!! Iii, så äckligt!!! Jag tog upp påsen för att snabbt stänga igen den. Då konstaterade jag att "maskarna" inte rörde på sig... De "levde" inte... Plötsligt fick jag syn på att det låg "maskar" i diskhon också... Så kom jag till insikt. Sonen hade lagat nudlar till lunch!!! Det var inga maskar, det var nudlar!!!
Tack och lov och fniss fniss!!!
Kanske lärde jag mig ändå en läxa: Gå oftare ut med soporna...

Hittat en dikt av Zacharias Topelius som jag tycket passar i höstmörkret;

"Ty var vinter har vår,
och ett hopp har var höst
och var midnatt i morgon förgår.
Jag vill tro på en sol
och på rosornas röst
och på ängarnas älskliga vår."

Novemberblom:
Kommentera inlägget här :