EXTRA OMTANKE

publicerat i

När jag öppnar dörren till min arbetslokal slår doften av stearinljus mot mig. Det är min vän och "lokalgranne" som precis blåst ut ett ljus hon tänt på morgonen. Det doftar gott! Tanken som slår mig är att det snart är advent. Sen slår mig ännu en tanke: det är ju Allhelgonahelg! En god anledning till att tända många ljus i mörkret.

Jag väntar nu på att min äldste son ska komma upp hit och överlämna sin hund i vår "omsorg" några dagar. Hundvakteri :) Sen blir det tur till torpet. Ut i skogen. Hoppas på uppehållsväder så att inte hunden måste duschas efter varje promenad ;)

Igår skrev jag ett positivt inlägg med rubriken: "Hittat något positivt". Tyvärr var inte publiceringen så positiv. Den kunde inte publiceras förrän idag. Så läs gärna föregående inlägg också :)

På mitt "morgonpeppingkort" står det: "Tack för all omtanke jag möter"
Det passade bra idag. Möttes av en sån varm och go människa när jag var på hälsokontroll på mammografin i morse. Omtanke gör helt klart undersökningen lättare!
Omtanke kände jag också när jag fick många "gilla" efter att ha lagt upp inlägget "Jobbar lite" på Facebook idag.
Lite omtanke är allt som behövs för att lätta upp en grå novemberdag :) Tack!
<3

Extra omtanke är det nog många som lägger ner på att smycka gravar i helgen. Tända ljus. Extra omtanke får vi också ge alla som sörjer och saknar...

Önskar alla en fin Allhelgonahelg!

Kommentera inlägget här :