Som myror...

publicerat i

Idag skulle man suttit i ett flygplan och tittat ner över stan och sett detta vimmel av folk överallt! Det måste ha sett ut som myror som nyvakna tagit sig ut ur stacken :)
Vår, sol och värme...alla kommer ut ur sina "holkar". Man träffar grannar som man inte sett på hela vintern :)
Allt och alla lever upp igen!
Båtarna som legat vid kajen under vintern är ute och provkörs.Sjöfåglar i massor flyger skränande längs med ån in mot stan. Fler och fler har tagit fram cyklarna igen. Såg en som försökte cykla med en katt i koppel! Det gick inte så bra...katten fick sitta i cykelkorgen i stället :)
Vår! Full av mirakel!För visst är det ett mirakel att allt lever upp igen varje år :) Även sena vårar som i år...
Ska man våga sig på att hänga in den tjockaste vinterjackan i garderoben tro?

Vintern rasat ut...hoppas jag!!!

Läste nyss om en hund som varit försvunnen i en vecka. Av en slump fick några syn på den ute på isen. När det inte gick att locka tillbaka den till land larmade man räddningstjänsten som efter visst besvär fick tag på den. Nu är hunden hemma hos sin husse igen <3
Skönt med händelser som slutar lyckligt!

Det mulnar på och det börjar bli kväll. Yngste sonen har varit hemma ett dygn men ska snart åka iväg. Maken och hunden har tagit en tupplur och snarkar ikapp. Maken snarkar mest ;)

Har haft ett samtal med min mor. Hon hade en jobbig dag idag. Ibland väller ju sorgen och saknaden över en som en jättevåg. Den går inte att hejda... Det är svårt att trösta på distans, att hitta de "rätta" orden. Men bara det att ha någon att prata med gör att trycket över bröstet lättar.

Inför veckan önskar jag er alla ljus och glädje <3 Och nya mirakel och nya möjligheter :)

Kommentera inlägget här :