Hej utomjording! ;)

publicerat i Allmänt;

Hej utomjording! Enligt forskare är vi alla utomjordingar från början. Vi är från Mars...Jodå!
Enligt forskare vid The Westheimer Institute för Science and Thecnology
i USA finns en av de avgörande byggstenarna för liv bara på den röda planeten. (Källa: Aftonbladet, Sky News) Bevisen tyder på att liv började på Mars och kom till jorden med en sten, en meteorit.
För ungefär 3 miljarder år sedan...
Fascinerande! ;)

Jag tycker att det är synd att nästan alla Science Fiction-filmer handlar om hotet från rymden. Om ondsinta varelser som vi måste bekämpa med vapen. Varför detta behov av att skildra krig? Om vi nu inte är ensamma i rymden, varför tro att de andra är fiender? De kanske är våra vänner? De kanske är som E.T allihop? :)

"Eftersom jorden befinner sig i rymden, är vi alla rymdvarelser."
- Tomas di Leva
<3

Augusti närmar sig sitt slut. Det känns i luften att hösten är på ingång. Men september kan vara en helt underbar månad! Enligt prognosen blir det varmt och soligt i början av nästa vecka :)

Jag vill ta farväl av denna sommar med ett stort varmt TACK! Du var underbar!
Det finns säkert dem som av personliga skäl klagar på denna sommar men de som klagar på vädret är nog sådana som vill vara missnöjda...

Tänk att vi har så lätt för att hitta det negativa! Trots att en massa positivt finns runt omkring oss hela tiden ;) Och nu tänker jag på "klagandet", inte på sorg...
Jag hade ett tag en "tacksamhetsbok". Varje kväll skrev jag ner 5 positiva saker som jag upplevt under dagen, 5 saker jag var tacksam över. Det var inte alltid så lätt, särskilt inte de dagar jag hade "missnöjesmössan" nerdragen över öronen. Men övning ger färdighet, som bekant. ;)

Sommarens 5 positivaste saker:
Solen
Värmen
Vännerna inkl familjen
Båten
Upplevelserna

Det var mina personliga skäl att vara tacksam ;) Egentligen finns det väl en massa till men den listan blir för lång att skriva :))
Hur lång blir din lista?

"Om du vill känna dig rik, räkna alla de saker du har som inte kan köpas med pengar"

Ha nu en fin helg alla rymdblommor ;))

Kommentera inlägget här :