Jag såg tomten!

publicerat i Allmänt;
20 december
Solen orkar sig knappt över hustaken. Men den skiner i alla fall!
Själv försöker jag ta mig upp i stående och gående och görande... Kroppen vill inte riktigt vara med idag. Själen vill men orkar inte riktigt heller. För mycket oro och ovisshet den senaste tiden och det är inte över än. Idag ska vi förhoppningsvis få veta hur det blir med mammas närmaste framtid och därmed också vår.

Jag lånar ett mantra från en Fb-vän: "Jag är pigg! Jag är pigg! Jag är jättepigg!" Det fungerar så länge man inte tittar sig i spegeln, säger hon. Jag tror henne....

Var till svärmor igår och åt mig mer än mätt av allt gott hon bjöd på. Regnet öste ner och det kändes lite overkligt att det är december och juletider. Men inomhus var det varmt och väldigt många tomtar. :-)

I kväll kommer äldste sonen med familj. Det känns härligt! Nu får vi fira jul! (Men mamma kommer att vara saknad. Hon skulle varit med oss nu)
Själva juldagarna vet vi ännu inte om vi ska vara "här eller där".....

Det är när det oplanerade händer och stressen drabbar en som jag märker att jag ännu är kvar på Bättringsvägen... Så skör!
Och det finns ingen reservkraft att ta av. Men en dag, ett ögonblick, ett steg i sänder...
Det ordnar sig nog :-) Jag har ju en underbar familj och en underbar syster :-) Vi får hjälpas åt :-)

Om ni undrar vad Tomten gör just nu så kan jag meddela att han inte jobbar i tomteverkstan ( det får nissarna göra) . Tomtefar sitter bekvämt tillbakalutad i en solstol i en rondell i Bålsta! Jag såg honom igår...;-)
Ett par charmiga gamla tomtar :-)

I kväll är det dags för ett sådant där TV-program som får en att bli varm i hjärtat och även fälla en och annan tår. Det är dags för Svenska Hjältar-galan igen! <3

Nu vet jag vad som ligger framför oss. Vi får planera och packa för en lång resa...
Krubban är på plats ❤️

Önskar alla en fin helg! Var rädda om er, ni är alla värdefulla!

Kommentera inlägget här :