Något mysko...

publicerat i Allmänt;

Det är fett varmt, konstaterar sonen när han kommer ut på gården. Det är 24 grader varmt, klockan är 8 på kvällen och det är ljust som mitt på dan. :)
Sitter ute och skriver. Det är tyst och stilla. Det är bara bina som surrar och någon enstaka fågel som drillar. Saknar juni månads fågelkonsert ;)

Idag var det verkligen skönt att ha båt och kunna komma ut på böljan blå. Svalkande.

En undran:
När man har vänt på varenda sten, tömt alla fickor, dragit ut alla lådor, kikat under och bakom alla hyllor, öppnat alla kartonger, synat alla hörn, sökt med ljus och lykta...och ändå inte hittat det man letar efter...vad gör man då?
Att en nyckel, som alltid snällt hänger på sin krok plötsligt försvinner, sånt händer. Men att reservnyckeln som har sin speciella plats också försvinner spårlöst vid samma tidpunkt...det är bara för mycket...märkligt...mysko....
;))
Det har hänt så mycket märkliga saker här ute vid torpet den senaste tiden så egentligen borde vi inte bli förvånade. Men ändå...Mycket mysko ;)

Jag blir nog sittande här ute ett tag till i kväll. Sen går jag in och duschar och äter några jordgubbar. Har aldrig festat så mycket på jordgubbar förr som jag gjort denna sommar. Det är gott och det är nyttigt. Rena C-vitaminbomben! :)

I senaste numret av tidningen Nära står det mycket om indianer. Om deras kultur, historia och tro. Så mycket klokskap.
Här några citat:
"Först när det sista trädet huggits ner, den sista floden förgiftats, den sista fisken fångats, kommer ni att förstå att man inte kan äta pengar."

"Gör dig inte till domare över din granne förrän du har gått två månader i hans mockasiner."

"Lyssna till rösten i naturen för den innehållet dyrbarheter åt dig."

Go kväll eller god dag (beroende på när du läser detta) önskar jag dig!

Kommentera inlägget här :