Kundvagn tack

publicerat i Allmänt;

Torsdagkväll 27 juni

Efter en aktiv dag i stan är vi åter ute i vårt torp. Efter att ha packat in alla grejer i husen tog vi en skogspromenad. Det doftade gott efter regnet. Och det är skönt grönt i skogen.

Sen tog jag mig min "doftrunda" på gården. De vita rosorna doftar gudomligt. Drar med handen över lavendeln och den underbara, rogivande doften sprider sig. Wow!

Aktiv dag. Jobbat. Träffat mina "jobbargrannar", den tvåbenta och den fyrbenta. Tjejer båda två. Eller ska jag säga damer? :) Alltid lika roligt att träffa dem. Prata en stund. Och skratta lite.

Maken och jag var på Rusta och shoppade. Vanligtvis tar vi alltid kundvagn, även när vi bara handlar något litet som sen ligger och skramlar i ett hörn. Men inte idag. Nej, vi skulle ju bara kolla lite.... Det fanns mycket att kolla på och så fanns det ju så mycket som vi faktiskt behövde... Plötsligt står vi där med famnarna fulla med servetter, mattor, flytvästar, skursvampar, skohorn av den långa modellen, solcellslampor....och så var det ju de fyra stolsdynorna.... -"Nej, säger maken, "nu hämtar jag en korg på hjul". Han lägger två paket solcellslampor på ett uppställt utebord på "utemöbelsavdelningen"
" och travar iväg. Jag tittar på dynorna en gång till. Ville egentligen ha blå men de var slut förstås. Får bli de röda. Jag har vänt ryggen åt bordet. När jag vänder mig om ser jag lamporna försvinna iväg med en nitisk man ur personalen. Samtidigt kommer maken med varukorgen. Lämnar korgen till mig och kilar iväg och hämtar solcellslampor...igen...;)
Nästa gång tar vi kundvagn!!!

Nu tittar jag på Ernst. Å, så mycket kul och fiffigt han hittar på. Enkelt ser det ut också...(?) Fint blir det :)

Var rädda om er. Och var rädda om varandra. Sov gott <3

Kommentera inlägget här :