HÄRLIGA SÖNDAG

publicerat i

Härliga söndag! Sol, blå himmel och väldigt varmt på balkongerna. En bra dag att åka ut till torpet. Mata fåglarna,promenera och plocka lite påskris. Kallt i luften och även om en viss snösmältning pågick så är det med den senaste veckans snöfall fortfarande ca 80 cm på gården....

Släckte ni lamporna igår under Earth Hour? Det gjorde vi. Riktigt mysigt. Hunden trodde att det var natt och sov så gott ;) Vi satt uppe länge igår och glodde på TV. På något märkligt sätt gjorde hunden oss plötsligt sällskap i soffan...och han sov djupt...det hade behövts en lyftkran för att få honom därifrån....;))

Har smyckat balkongerna med påskris. Tog de fjädrar jag hade sen gammalt. "Man tager vad man haver". ;) Det lyste upp ordentligt. Vi behöver färg nu!!!

Har bläddrat i postorderkataloger idag. Dags att beställa nytt. Beställer på nätet. För att inte missa rabatter söker jag först på Rabattsök.se
I en av katalogerna med dessa fräscha modeller sittandes eller gåendes längs vackra stränder eller solstekta stadsgator hittade jag små tankeord. Lite speciella. Tål att fundera lite på... Citerar:
"Var närvarande i ditt eget sällskap. Låt det avlägsna komma tätt inpå." ( utblick)

"Under bar himmel överväldigar det unika dina sinnen." ( oemotståndligt)

"Omväxling förnöjer.
Låt livet leda dig." (njut)

"Ge dig av. Små möjligheter får stor betydelse." ( minne)

"Ta vara på de mjuka ögonblicken." ( dröm)

"Havet, luften,jorden...Låt dig förföras av elementen." ( enkelt)

Allt ur "Bon'a Parte" Våren 2013

Visst är det skrivet som reklam men ändå på något sätt vackert. Tycker jag.

Snart ny vecka - nya möjligheter. Vi går in i påskveckan.

Kommentera inlägget här :