I morgon är det onsdag :-)

publicerat i Allmänt;
När jag promenar till jobbet på morgonen känner jag att jag "sticker ut" ur mängden i min nya ljuslila jacka bland  alla svarta kläder jag möter. Jag känner mig lite "modig" och "kaxig" också ;-)
-"Här kommer du som en härlig vårblomma", säger en fin vän och vi skrattar åt min kaxighet. Hon tycker att jag är fin :-)
Jag har skickat efter den. Hade jag shoppat i stan och provat i någon provhytt med dess hemska, avslöjande ljus, hade jag nog inte köpt den...det hade nog blivit en svart eller mörkblå...som vanligt...fniss

Och våren är så härlig nu! Musöron på träden ;-)
Jobbigt för allergikerna förstås..synd...
Eftersom jag själv mår bra denna vår så kan jag njuta. Tacksam för det.
I går morse fick jag lust att omfamna dagen, solen, livet, moder Jord! Speciellt när jag klev ut på förstutrappan i torpet på morgonen och möttes av solstrålarna och sommarvärme! Härligt!!!

Ingen bra dag att sitta i bilen men vi bilade ner till Bålsta för god påskmat och trevlig samvaro hos svärmor. :-)
Besökte också svärfars grav. Det är en sån vacker kyrkogård vid Yttergrans pyttelilla, söta, rosa kyrka. Där finns också detta kors som jag tycker är så vackert i all sin enkelhet:

Idag har jag jobbat. På lunchen tog vi en promenad i området, jag, maken och hunden. Passade på att plåta denna vackra väggmålning:

Och kvällspromenaden tog vi ut till havet där man planterat nya träd vid kajen. Tall? Måste vara en vindtålig sort! :-)

Nu är det kväll igen. Blir lite dagvill efter påskhelgen. Har haft måndag hela dagen ;-). Men det är tisdag och i morgon är det onsdag!

Allt gott!
❤️

Kommentera inlägget här :