Lysafton

publicerat i Allmänt;
Igår kväll tog vi farväl av sommaren och välkomnade hösten med Lysafton vid sjön. Tillsammans med många glada grannar. Det var nästan magiskt vackert med alla marschaller i mörkret.
Tack sommar, du var speciell med all din värme <3
Välkommen vackra höst! Må du bli varm och "mysig".

En glädjestråle har lämnat oss. Kära, härliga Brasse Brännström är död. Tack för alla härliga skratt, Brasse! Och för ditt allvar och din pedagogik. Vila nu.

Strax innan vi skulle gå ner till sjön i går kväll fick vi syn på en rådjursfamilj i skogsbrynet. En hona ( get/rå) och två ungar (kid). Så vackra djur de är!!!!

På tal om djur...senaste "djurnyheten" i området nådde oss igår...nu lufsar en björn omkring här igen... Både björn och spillning har skådats....

Det var i mina tankar när jag och maken trevade oss hem från sjön sent i går kväll. Hi hi..vad mycket man tycker sig "se" och "höra" i totalt mörker...;-)

Ovanför oss en vacker stjärnhimmel. Så fascinerande det är och så liten och ödmjuk man blir inför detta stora och mäktiga. Jag känner mig alltid trygg när jag beskådar stjärnhimlen. Buren och älskad av alltets källa. Som vi alla är en del av <3

"Det är något bortom bergen, bortom blommorna och sången, det är något bakom stjärnor, bakom heta hjärtat mitt. 
Hören - något går och viskar, går och lockar mig och beder: Kom till oss, ty denna jorden den är icke riket ditt."
- Dan Andersson -
❤️

Framför oss nu: ny vecka, ny månad, ny årstid, nya möjligheter, nya steg, nya insikter...❤️

NAMASTE
❤️

Kommentera inlägget här :